Ana sayfa Sosyal Medya Yılbaşından geriye akıllarda Erdal Özyağcılar ile Serenay Sarıkaya kaldı!

Yılbaşından geriye akıllarda Erdal Özyağcılar ile Serenay Sarıkaya kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda yılbaşı programları konusunda Acun Ilıcalı’nın ünlüleri bir araya getirdiği O Ses Türkiye özel bölümleri diğer programlara adeta nal toplatıyor.

2019 yılını geride bıraktığımız, 2020 yılına giriş yaptığımız yılbaşı akşamı da benzer bir manzara vardı. Ünlü isimler tv8 ekranında sergiledikleri şarkı performansları ile izleyicileri yine ekran başına oturttu.

Geride akıllarda kalan iki önemli isim vardı.Bunlardan ilki Şampiyon dizisinde de izlediğimiz Erdal Özyağcılar oldu. O SesTürkiye’ye katılacağı için ve şarkı söylemek gibi de bir pratiği olmadığı için 1 hafta setten izin alan Özyağcılar, rap olarak söylediği Haydar Haydar şarkısına çalıştığını itiraf etti. Usta oyuncu öyle başarılı bir performans sergiledi ki, 2019 yılını geride bırakırken akıllarda kalan isimlerin başında geldi.

Yılbaşından geriye akıllarda Erdal Özyağcılar ile Serenay Sarıkaya kaldı! 8

Benzer bir durum Alice müzikali ile övgüler alan Serenay Sarıkaya için de geçerli. Oyuncu tam 3 şarkı seslendirdi. Sadece sesi ile değil güzelliği, zarafeti ve mütevazi kişiliği ile de gönülleri kazanan Sarıkaya, sosyal medyada da gündemin ilk sırasına yerleşti.

2019 yılını geride bıraktığımız yılbaşı akşamı bu iki isim güne damgasını vurdu.

Yılbaşından geriye akıllarda Erdal Özyağcılar ile Serenay Sarıkaya kaldı! 9