Ana sayfa Dizi Haberleri Yok daha neler! Yasak Elma dizisinde Alihan’ın sözleri, kadın izleyiciyi çıldırttı!

Yok daha neler! Yasak Elma dizisinde Alihan’ın sözleri, kadın izleyiciyi çıldırttı!

tarafından zk zk

Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisine, özellikle kadın izleyicilerden isyan var!

Kısa bir sezon arasından sonra dolu dizgin kaldığı yerden devam edecen dizi Yasak Elma bu akşam yeni bölümü ile ekran başına kilitleyecek. Entrika, ihanet ve aldatma dolu sahneleri ile özellikle kadınlar tarafından ilgiyle izlenen dizinin bir sahnesine tepkiler çığ gibi büyüdü.

Dizinin en çok beğenilen sahneleri kuşkusuz Alihan ile Zeynep’in aşk dolu sahneleri. Tam evlenecekler derken Alihan, Halit’ten intikam almak için onun eski eşi Ender ile evlenmişti.

Alihan’dan evlilik teklifi almayı hayal ettiği gün evlendiğini öğrenen Zeynep ise o an yıkılmış ve Alihan’ın aşkını kalbine gömmeye karar vermişti. Her fırsatta Alihan ile karşı karşıya kalan Zeynep, ne kadar unutmaya çalışsa da Alihan’ı bir türlü unutamıyordu.

Yok daha neler! Yasak Elma dizisinde Alihan'ın sözleri, kadın izleyiciyi çıldırttı! 7

Ender ile Alihan’ın evli olduğunu düşündükçe çıldıran Zeynep, son bölümde ilginç bir yol bulmuş ve diziye yeni katılan Dündar ile sevgili oyunu oynamaya karar vermişti.

Alihan’a sevgili olduklarını söyleyen Zeynep, hiç ummadığı tepkiler almış ve Alihan’ın Dündar’a iyice bilenmesine neden olmuştu.

Buraya kadar her şey normal görünse de bundan sonrasında işler iyice karıştı. Alihan’ın istediği gibi davranması, hatta Zeynep’i bırakıp Ender ile evlenmesi kadın izleyicileri kızdırdı.

Hal böyleyken Zeynep’in Dündar ile sevgili olmasını kaldıramayan Alihan’ın ‘benden böyle intikam alamazsın’ sözleri izleyiciyi çileden çıkarttı.

Özellikle kadın izleyiciler erkek neden her istediğini rahatlıkla yapıyor da, kadın yapınca sorun oluyor, kadın neden ezilen taraf oluyor diyerek Alihan’ın hareketlerine ve Zeynep’i sürekli köşeye sıkıştırmasına isyan etti.

Bu sitemleri haklı bulan Milliyet yazarı Sina Koloğlu’da olayı köşesine taşısı ve şu sözlerle tepkisini dile getirdi.

“Yasak Elma’da Alihan; “Onu üzmüş ve kırmış olabilirim ama bu şekilde intikam alamaz benden” diyor. Zeynep, malum mafya Dündar’la yalandan sevgili oyunu yapıyor. Ev ahalisi pek kızdı Alihan’a, “Sen git, Ender’le evlen, sonra benden böyle intikam alamaz diye söylen. Başka derdin yok muydu?” dediler. Ekranda erkeğin bu ‘her istediğimi yaparım’ halindeki karakter örnekleri o kadar çok ki… Sonra kadın eziliyor muhabbeti…”