Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın Gizli Saklı dizisi için acil reyting planı devreye girdi!

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın Gizli Saklı dizisi için acil reyting planı devreye girdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında ekranları süsleyen çoğu romantik komedi ve eğlenceli diziler arasında yer alan Gizli Saklı dizisi, Fox TV’nin iddialı bir yapımı olarak ekrana gelmeye başladı. Klasik romantik komedi tarzından çok polisiye komedi olması, dizinin benzerleri arasından sıyrılarak iyi reytingler alması beklentisi oluşturmuştu.

Fakat beklenen olmadı. Dizi bir türlü istenen reytingleri alamadı. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı partnerliği ile ekrana gelen dizinin 4 bölümü yayınlandı. İlk böyaz dizisi Gizli Saklı, üç bölümü geride bıraktı bile. İzleyici tarafından sevilen ancak reytinglerde beklenen çıkışı yapamayan dizinin oyuncu kadrosuna genç bir isim eklendi.

Üçüncü bölümü tüm izleyicilerde dördüncü sıradaydı. Fakat AB’de 6. ve ABC1’de ise 5. sırada olması, dizinin gidişatı için pek iç açısı sonuçlar değildi. Bu hafta 4. bölümü yayınlanan diziyi daha heyecanlı hale getirmek için yeni bir oyuncunun katılmasıyla reyting düşüşü için acil bir planın devreye girdiği anlaşılmakta.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın Gizli Saklı dizisi için acil reyting planı devreye girdi! 8

Diziye son katılan isim genç oyuncu Sinem Akyol oldu. Akyol, Gizli Saklı dizisinde Tardu Flordun’un hayat verdiği Tarık’ın İngiltere’den gelen kızı Zeynep’e hayat veriyor. Zeynep karakterinin hikayesi de diziye ayrı bir renk kattı.

Beklenen çıkışı yapamayan dizi için taze kan olarak hikayeye yeni karakterlerin eklenmesi ilerleyen dönemlerde de söz konusu olabilir. Sinem Akyol da bu isimlerden birisi. Akyol oyunculuğun yanı sıra kamera arkasında da görev alan bir isim. Bazı dizilerde yönetmen yardımcısı olarak çalışan Akyol, ayrıca Her Yerde Sen, Afili Aşk ve Maraşlı dizilerinde oynamıştı. Sinem Akyol, Maraşlı dizisinde Hilal karakterine hayat veriyordu. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çekince başka dizilerde de rol almaya başladı.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın Gizli Saklı dizisi için acil reyting planı devreye girdi! 9

Sosyal medya kullanıcıları, Gizli Saklı dizisinden umutlu aslında. Yorumlarda diziyi eğlenceli buldukları görülmekte. Pek çok izleyici diziyi beğendiğini ifade ederek olumlu yorumlar yaparken, Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ikilisi de dizi çifti olarak sosyal medyada gündem olmayı başarıyorlar.

İki oyuncunun ekran uyumunun da beğenilmesi ve hikayeye yeni unsurların katılarak heyecanın arttırılmaya çalışılmasıyla Gizli Saklı dizisinin daha çok ilgi çekmesi yüksek ihtimal. Yeni bölümlerin reytingleri, diziyle ilgili değişimlerin sonuçlarını da ortaya koyacak önümüzdeki günlerde…