Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul dizisi Mine Tugay’ı çok yordu!

Zalim İstanbul dizisi Mine Tugay’ı çok yordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mine Tugay, Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Şeniz karakterine hayat vermekte.

27 Mayıs Pazartesi günü Zalim İstanbul dizisi sezon finali yaparak ara verecek.

Kanal D ekranında beğeniyle izlenen, reytinglerini de hızla artıran dizinin etkili isimlerinden birisi de Mine Tugay… Karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, sosyal medyada da yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmekte.

Hayranlarının hem oyunculuğu hem de güzelliği üzerinden takdirlerini toplayan Mine Tugay, çok yorulduğunu belirten bir mesaj paylaştı.

Mine Tugay’ın dizinin sezon finali ile birlikte tatile çıkmış oldu.

İşte Tugay’ın paylaşımı:

Yoruldu bu kız?/ mayıs19

Zalim İstanbul dizisi Mine Tugay'ı çok yordu! 7

Zalim İstanbul 9. Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı yayında! Ceren kendini bıçaklayınca Karaçay köşkünde gerçekler ortaya çıkıyor!

Cenk ile konuşan Ceren istediği karşılığı alamayınca sinir krizi geçirerek kendini bıçaklar. Karnındaki bebeğe zarar vermek isteyen Ceren ağır şekilde yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Bu olay Karaçay köşkünde tüm olayların seyrini değiştirir. Çünkü Ceren’in gizlediği hamileliği ortaya çıkmıştır. Seher başta olmak üzere herkes duydukları şey karşısında şok olur. Diğer taraftan Cenk bu durumu nasıl atlatacağını hesap etmektedir. Şeniz oğluna artık olayların sonuna geldiğini söyler. Cemre ise Ceren kendine gelir gelmez bebeğin babasının kim olduğunu sorar. Ceren ise bu soru karşısında iyicene çılgına döner. Cemre gerçekleri öğrenmeye çalışırken bir darbe de annesi Seher’den alır. Artık olaylar herkes için içinden çıkılmaz bir hal almıştır.

Bebeğin babasının Cenk olduğu ortaya çıkacak mı?

Zalim İstanbul 9. Sezon Finali bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!