Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde mutluluğu hak edenler finalde kazandı!

Zalim İstanbul dizisinde mutluluğu hak edenler finalde kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyiciler her ne kadar eleştirilerini hiç ağızlarından düşürmese de Zalim İstanbul dizisi 39 bölümlük serüveni ile akıllarda ve gönüllerde iz bırakan bir yapım oldu. 22 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan final bölümünde ise duygu dolu anlar, ekran başındaki izleyicileri bekliyordu. Bu anlardan birisi de dizinin ilk bölümünden finale kadar en çok mutluluğu hak eden iki karakterin güzel bir sona imza atmasıydı.

Berkar Güven’in canlandırdığı Nedim karakteri ile Sera Kutlubey’in hayat verdiği Cemre’nin aşkı, evliliği, çocuklarıyla mutlu hayatları izleyicilere ilaç oldu. Dizi hakkında geriye kalan en önemli detaylardan birisi de mutluluğu hak ettiğine inandıkları bu iki karakterin o mutlu sona ulaşmasıydı.

Nedim – Cemre ikilisinin aile tablosu sosyal medyada yayınlandı ve izleyiciler “Sonunda gerçek sevgi kazandı” yorumunda bulundu. Dizinin 2,5 ay boyunca ekrandan uzak kalmasına üzülenler, finalin de hızlı bir şekilde gelmesiyle daha da üzgündü. Ancak Cemre ve Nedim karakterlerinin mutlu sonu, birçok izleyicinin ruhunu okşadı.

Bir izleyici şu mesajıyla dikkat çekti: Şu dizide gerçekten mutluluğu hak eden iki güzel insan kazandı. Hep hatırlanacaksınız. Siz birlikte imkansızı başardınız. Hep iyiliği, güzelliği savundunuz. Unutulmayacaksınız!”

Benzer birçok mesaj da sosyal medyada yer alıyor. Ancak izleyiciler Nedim ve Cemre karakterlerinin bu mutluluk tablosuna doyamadı.

İzleyiciler, “Keşke, Berker ve Sera’yı tekrar aynı projede izleyebilsek” diye dileklerini belirtti.