Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul yok ama Ozan Dolunay ile Berker Güven’in havasından geçilmiyor!

Zalim İstanbul yok ama Ozan Dolunay ile Berker Güven’in havasından geçilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul’un ünlüleri Ozan Dolunay ve Berker Güven sosyal medyaya damga vurdu! Bilindiği üzere Kanal D ekranında Zalim İstanbul dizisi bir süredir yayınlanamıyor. Dizinin 36.bölümleri çekildiği sırada koronavirüs salgını nedeniyle çekimlere ara verilmişti.Yapımın 39.bölümle birlikte final yapması kesin gibi… Ancak son 4 bölümün ne zaman çekileceği ise bilinmiyor. Zalim İstanbul ile öne çıkan Ozan Dolunay ve Berker Güven ise sosyal medyada müthiş bir yükseliş içinde.

Dizileri yayında olmamasına rağmen iki ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta yapılan paylaşımlar dikkate alınarak yapılan araştırmada sosyal medyanın zirvesine yerleşti.

Ozan Dolunay hakkında geçtiğimiz hafta 1 milyon 65 binin üzerinde ileti paylaşıldı ve oyuncu birinci sırada yer aldı. Dolunay’ın rol arkadaşı Berker Güven ise 586 binin üzerinde ileti sayısı ile ikinci sırada yer aldı.

Sefirin Kızı dizisinin iki ünlüsü Engin Akyürek 3., Uraz Kaygılaroğlu ise 4. sırada bulunuyor. Listeye giren diğer isimler sırasıyla; Barış Arduç, Feyyaz Duman, Akın Akınöze, Aras Bulut İynemli, İbrahim Çelikkol ve Cihangir Ceyhan…

Zalim İstanbul yok ama Ozan Dolunay ile Berker Güven'in havasından geçilmiyor! 7