Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’nın yeni imajına alışamayan var mı?

Onur Tuna’nın yeni imajına alışamayan var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Tuna, Mucize Doktor’un Ferman’ı olarak bu sezona damga vuran isimlerden birisi… Geçen sezon Yasak Elma’daki Alihan karakterini unutturan bir performans sergileyen Onur Tuna, dizideki imajından çok uzaklaştı.

Mucize Doktor dizisi ilk bölümden itibaren Perşembe akşamları yeniden Fox TV ekranında yayınlanmaya başlandı. Ferman’ı dizide izleyenler ile Onur Tuna’yı sosyal medyadan son haliyle görenler bu değişime pek de alışamadı.

Onur Tuna'nın yeni imajına alışamayan var mı? 9

Onur Tuna, sakallarını kesti ama bıyıklar kaldı. Ayrıca saçlarını da yeni bir şekle soktu. İşte bu değişiklik sonrasında Mucize Doktor’daki Ferman’dan imaj olarak uzaklaşan ünlü oyuncu, hayranlarını da şaşırttı.

Şimdilerde sosyal medyada yeni imajını paylaşan Onur Tuna’yı görenler, bu haline alışmakta zorluk çekiyor. Televizyonda başka, sosyal medyada başka bir imaj görünce bu durumu garipseyenler artıyor.

Oyuncu, bir de sosyal medyada iki ayrı imajını arka arkaya paylaşınca kimi hayranları için bu duruma alışmak daha da zor oluyor.

Onur Tuna'nın yeni imajına alışamayan var mı? 10

Onur Tuna'nın yeni imajına alışamayan var mı? 11