Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Sözen, 8 bölümlük Alef dizisine doyamadı!

Melisa Sözen, 8 bölümlük Alef dizisine doyamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alef dizisi Cuma günü ilk iki bölümü ile yayınlandı ve Melisa Sözen de yeni bir yapımla hayranlarının karşısına çıktı. Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın performansının daha çok öne çıktığı da sosyal medya ve çeşitli değerlendirme yazılarından görülüyor.

Melisa Sözen, Alef dizisi noktasında diğer 2 başrol oyuncusunun gerisinde kaldı. Ranini’ye konuşan oyuncu, kamera arkası ve kamera önünde muhteşem bir ekip ile çalıştığı için mutlu olduğunu söyledi. Dizide akademisyen Yaşar karakterine hayat veren oyuncu çok farklı bir deneyim yaşadı.

Melisa Sözen, 8 bölümlük Alef dizisine doyamadı! 7

Neden böyle bir karakteri canlandırmak istediğini şöyle anlattı: “Yaşar’ın bugüne kadar oynadığım karakterlerden farklı olmasından ziyade hikayeye hizmet eden yolculuğu ve karakteri oluşturan katmanların inceliğiydi.”

Sözen, “Son derece profesyonel ve işini severek yapan insanlarla birlikte keşke çok daha uzun süre çalışabilseydik dediğim 8 bölüm çektik” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, koronavirüs salgını sürecinde ise kendisini dinlemeye çaba harcıyor. Oyuncu, hem sürece adapte olma çabası içinde hem de fiziksel ve ruhsal olarak zinde kalmayı hedefliyor.