Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’da Sera Kutlubey ile Bahar Şahin yarışında kazanan ortaya çıktı!

Zalim İstanbul’da Sera Kutlubey ile Bahar Şahin yarışında kazanan ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, 22 Haziran Pazartesi akşamı 39. bölümüyle birlikte final yaparak izleyicilerine veda edecek. Dizinin final bölümünde neler yaşanacağı büyük merakla bekleniyor.

Zalim İstanbul’da çok başarılı işler yapan genç oyuncular bulunuyor. Erkek isimlerden; Ozan Dolunay, Berker Güven ve İdris Nebi Taşkan önemli bir çıkışa imzasını attı. Ancak dizinin kadın oyuncuları erkek isimlerden daha çok konuşuldu.

Sosyal medyada da Zalim İstanbul’un kadın oyuncularına büyük bir ilgi vardı. Dizide Cemre’yi canlandıran Sera Kutlubey ile Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin arasında tatlı bir rekabet yaşandı.

Sosyal medyada hangi oyuncunun daha çok konuşulduğu ise Somera’nın yaptığı araştırma ile ortaya çıktı.

15 Mayıs – 15 Haziran 2020 tarihleri arasını kapsayan 1 aylık dönemde sosyal medyada hakkında en çok ileti paylaşılan isim Sera Kutlubey oldu. Oyuncu, 3 milyon 495 bin 449 ileti ile açık ara birincilik kürsüsüne oturdu.

Bahar Şahin ise dizideki partnerinin yarısı kadar ileti alabildi. Genç oyuncu, 1 milyon 667 bin 631 ileti ile ikinci sırada yer aldı.

Zalim İstanbul’un Şeniz’i olarak diziye önemli bir katkı yapan Mine Tugay’ın da 736 bin 486 ileti ile dördüncü sırada yer alması dizi adına çok önemli bir başarıldı.

Neslihan Atagül listeye 3. sıradan giriş yaptı. Ebru Şahin ise 5. oldu.