Ana sayfa Sosyal Medya Zemheri üzüntüsünden sonra Alperen Duymaz’u mutlu eden gelişme!

Zemheri üzüntüsünden sonra Alperen Duymaz’u mutlu eden gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde başarılı bir performans sergileyen Alperen Duymaz, 2020 yılına Zemheri heyecanı ile başlamıştı.

Ocak ayında başlayan dizide Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse ile birlikte başrolde yer alan Alperen Duymaz, hayranlarından büyük destek gördü. Ancak dizinin sadece 10 bölüm sürmesi büyük bir şanssızlık oldu.

Alperen Duymaz, koronavirüs pandemisinin Türkiye’de görüldüğü günlerde dizinin finaliyle üzüntü yaşamıştı. 2 aydır dinlenmekte olan oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda bu aranın kendisine iyi geldiğini gösteren paylaşımlar yapıyor.

Doğa ile iç içe bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, köpeğini gezdirdiği anlarda bir hayli mutluydu. Nadiren paylaşım yapan oyuncunun instagram hesabının 2 milyonu geçmesi de dikkat çekti.

Özellikle yurt dışında hayran kitlesini artıran isimlerden olan Alperen Duymaz, yabancı hayranlarından çok sayıda yorum oluyor. Oyuncunun daha geniş kitleleri etkilediği sosyal medyada aktif şekilde paylaşım yapmaması ise hayranlarını üzüyor.

Zemheri üzüntüsünden sonra Alperen Duymaz'u mutlu eden gelişme! 7