Ana sayfa Dizi Haberleri Alper Saldıran’dan kariyeri konusunda önemli karar!

Alper Saldıran’dan kariyeri konusunda önemli karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Alper Saldıran, oyunculuk kariyerinde önemli başarılara imzasını attı. Özellikle Badem Şekeri film serisindeki büyük başarısı ile akıllara yazıldı.

Oyuncu bir başka alanda daha kariyer basamaklarını çıkıyor. Bu da yazarlık… Koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanan oyuncu, günlerini yeni kitabını yazarak geçiriyor. Instagram hesabından arkadaşları ile canlı sohbetler de yapan oyuncu, kitabının adını da paylaştı.

Alper Saldıran 2017 yılında “Beyaz Odadan Hikayeler” kitabını çıkartmıştı. 2018 yılında ise bu sefer “Siyah Odadan Hikayeler” kitabını yayınladı. Oyuncunun şimdiki hedefi ise “Kırmızı Odadan Hikayeler” kitabı ile üçlemeyi tamamlamak.

Alper Saldıran, günlerin nasıl geçtiğini anlayamadığını ve tarih kavramını da kaybettiğini vurguladı. Evde spor yaptığını ve kilo verdiğini belirten Alper Saldıran, kitap yazmaya başladığını da söyledi.

Saldıran, “Zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum kitap yazarken. Bedenim evin içinde ama ruhum bambaşka bir yerde geziyor” diye konuştu.