Ana sayfa Dizi Haberleri Zeynep ve Alihan gidince Yasak Elma dizisi ne kadar da çok şey kaybetmiş!

Zeynep ve Alihan gidince Yasak Elma dizisi ne kadar da çok şey kaybetmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yasak Elma dizisi 3. sezonuna başladı. Ne başlama ama… Dizi ilk iki sezondaki hallerinden çıkmış fantastik bir entrikanın dibine nasıl vururuz dizisi olmuş… Varsa yoksa Şahika ve onun acımasız planları, entrika üstüne entrika kurguları… Erim’i ilaçla zehirlemek, Yıldız’ın doğmamış bebeğinin işini daha ana karnındayken halletmek…

Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender’i resmen temize çıkartan bir Şahika performansı… Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız ile Ender artık dizinin masumları…

Yasak Elma dizisi ilk 2 sezonunda sadece entrika ve çekişmelerle değil, aşk ve aşkın masumiyetinin gücü ile yükselmişti.

Bunu sağlayan ise Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın hayat verdiği Zeynep ve Alihan karakterleriydi… Bir nevi dizide kötü olaylar yaşansa bile güzel şeyler de olacağını anlatan hayat dersi gibiydi.

Zeynep çok üzüldü, çok kırıldı ama izleyici onun hep yanındaydı ve arkasında dimdik durdu.

Alihan çok hata yaptı ancak izleyici onun hatalarını affetti ve Zeynep ile bir aşka da onay verdi…

Zeynep ve Alihan gidince Yasak Elma dizisi ne kadar da çok şey kaybetmiş! 7

Zeynep – Alihan ikilisi artık dizide yok. Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın gidişi Yasak Elma’ya ne kadar çok şey kaybettirmiş 3. sezonun ilk bölümünde ortaya çıktı.

Dizide artık ne aşktan bahsedebilirsiniz, ne masumiyetten bahsedebilirsiniz, ne da hayatın olağan akışına uygunluktan bahsedebilirsiniz.

Varsa yoksa Şahika ve onun acımasız entrikaları… Nesrin Cavadzade rolünü gayet iyi canlandırıyor ama hatta Yıldız ve Ender’in ilk iki sezondaki tüm yaptıklarını temize bile çıkarttı. Artık Ender ve Yıldız nasıl oluyor ise dizinin ezilenleri, masumları…

Yasak Elma ekrana totalde 3. sırada döndü. Zalim İstanbul’un gerisinde kaldı yani…

AB grubunda ise 6. sırada yer aldı. Hem Zalim İstanbul hem de Çocuk dizisinin arkasında kaldı…

Anlaşılan yeni sezonda Çukur geldikten sonra büyük bir reyting çekişmesi olacak.

16 Eylül’de Yasak Elma kazanan mı yoksa kaybeden mi olacak? Bunu bekleyip göreceğiz.

Ancak dizi zaten Zeynep ve Alihan’ı kaybederek o kadar çok şeyden vazgeçmiş ki, Şahika dizinin arkasını nasıl toparlayacak merak ediyoruz.

Yasak Elma artık ilk 2 sezonda izlediğiniz diziden bambaşka bir noktada… Bakalım bu yeni plan işe yarayacak mı?