Ana sayfa Sosyal Medya Zuhal Olcay, Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül’ün annesini oynayacak! Fakat bu kez çok şaşırtacak!

Zuhal Olcay, Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül’ün annesini oynayacak! Fakat bu kez çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Zuhal Olcay, en son ekranlara Alev Alev dizisi ile gelmişti. Usta oyuncu, ekrana yeniden dönmeye hazırlanıyor. Daha şimdiden çok konuşulmaya başlanan Gecenin Ucunda isimli dizinin kadrosuna dahil olduğu kısa bir zaman önce öğrenildi. Eylül ayında ekranlara gelecek olan Gecenin Ucunda dizisi, 2022-2023 sezonunun en etkileyici dizilerinden biri olmaya aday…

Star TV’de yayınlanacak olan dizinin iddiası büyük. Hazırlıklarına bir süre önce başlanılan dizi, ilk olarak Neslihan Atagül ile anılmıştı. Dizinin yapımcısı TMC Film ile Atagül’ün eşi Kadir Doğulu’nun kurduğu Alim Yapım’ın ortak olduğu da açıklanınca iddia daha da büyüdü.

Son olarak Kadir Doğulu’nun, yapım ortağı olmasının yanı sıra Neslihan Atagül ile başrolü paylaşacağı da öğrenilince, Gecenin Ucunda dizisinin, daha hazırlık aşamasında yeni sezonun son derece iddialı, dikkat çeken yapımlarından birisi olacağı anlaşıldı!

Fatih Harbiye dizisinde 8 yıl önce tanışan, mutlu beraberliklerini evlilik ile taçlandıran çift, yıllar sonra yeniden bir dizide partner olacaklar. İkilinin hayranları için bu durum zaten Gecenin Ucunda dizisi adına büyük heyecan yaşatmıştı.

Ortaya çıkan yeni bilgiler ve gelişmeler, Gecenin Ucunda dizisinin giderek daha da dikkat çekmesini sağlıyor. Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan Gecenin Ucunda’nın, sezonun en çok konuşulan yapımlarından olması muhtemel…

Zuhal Olcay, Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül'ün annesini oynayacak! Fakat bu kez çok şaşırtacak! 7

Diziyle ilgili yaşanan son gelişme ise yine heyecan yaşatmakta. Ünlü Oyuncu Zuhal Olcay’ın da kadroya dahil olması, Gecenin Ucunda dizisinin iddiasını katlamakta. Üstelik Olcay’ın oynayacağı rolle, izleyenlere Alev Alev’den sonra büyük ters köşe yaşatacağı da anlaşılıyor!

Başar Başaran ile Emre Özdür’ün senaryosunu yazdığı dizide Neslihan Atagül, insan kaynakları uzmanı olan ve kızı ile hayata tutunmaya çalışan, aşka gönlünü kapatmış, hayalleri ile gerçekler arasında sıkışan Macide isimli bir karakteri canlandıracak.

Gecenin Ucunda dizisinin hikayesinde bir detay var ki, Zuhal Olcay'ın hayranları şaşkına dönecek! 19

Macide karakterinin annesi Şermin’i ise Zuhal Olcay canlandıracak. Olcay’ı alıştığımız rollerin dışında bambaşka bir şekilde izleyeceğiz bu dizide. Oynadığı her rolle bir kez daha kendisine hayran bırakan usta isim, Şermin karakteriyle şaşırtacak! Hem saraylarda büyümüş birisi Şermin hem de kumarbaz birisi olması ile tanınıyor. Usta oyuncunun kumarbaz bir kadın karakteri ile ters köşe yapacağı dizide, genel kalıbın dışına çıkan rolleri ustalıkla canlandıran bir isim olarak hayli dikkat çekmesi bekleniyor.

Macide karakterinin hayata tutunma çabasında karşısına hiç de aramadığı aşka yeniden tutunacağı kişi ise Kazım olacak. Varlıklı bir ailenin oğlu olan Kazım karakterinde Kadir Doğulu da yine etkili bir performans ortaya koyacaktır.