Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programının Rus versiyonunda meğer neler oluyormuş neler!

Zuhal Topal’la Sofrada programının Rus versiyonunda meğer neler oluyormuş neler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Hafta içi her gün Fox TV ekranlarınad yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının başka ülkelerdeki versiyonları, hiç de bizdekine benzemiyormuş!

Her hafta sivri dilli, hiç bir şeyi beğenmeyen, sürekli az puan veren kayınvalidelerden yılan Zuhal Topal, programının, diğer ülkelerdeki işleyişine dikkat çekti.

Haftanın son günü yarışan Hasret gelin ve kayınvalidesi Zeliha Hanım’ın evinde, hafta boyunca adaletsiz puan verildiğini söyleyip, daha önceki haftalarda da kayınvalidelerin gelinlerin hakkı olan puanı vermemesini eleştirdi.

Topal, program formatının pek çok ülkede yayınlandığını belirterek özellikle Rusya’daki programda kayınvalidelerin çok yüksek puanlar verdiklerini anlattı ve “8’ler 9’lar havada uçuşuyormuş. Verin şu gelinlerin hakkını. olay çok basit, yemeğe göre puan vereceksin, lezzetliyse puan vereceksin, değilse vermeyeceksin bitti!” diyerek adaletsiz puanlamaya tepkisini ortaya koydu.

Zuhal Topal'la Sofrada programının Rus versiyonunda meğer neler oluyormuş neler! 7

Zuhal Topal’la Sofrada programını izleyenlerin de ekran başında saç baş yoldurduğu, strateji yapıp kendi gelininin puanını yüksek tutmaya çalışan ve beğense bile yemekleri beğenmediğini söyleyip düşük puanlar veren kayınvalidelerin, bundan sonra nasıl bir tutum izleyecekleri ise merak konusu…