Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisi daha başlamadan can sıkan gelişme!

Zümrüdüanka dizisi daha başlamadan can sıkan gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ı başrolde buluşturan Zümrüdüanka dizisinin ilk bölümü 25 Ocak Cumartesi günü Fox TV ekranındaki yerini alacak. Ürgüp’te çekimleri devam etmekte olan dizide hem yoğun bir emek sergileniyor hem de soğuk havaya karşı bir mücadele veriliyor.

-10 derece soğukta çekilen sahneler bile var ve Ceren Yılmaz, hayatının sınavını verdiğini söyleyerek aslında çekimlerin ne kadar zorlu geçtiğini de bir röportajında anlattı.

Zümrüdüanka cephesinde bunlar yaşanırken sosyal medyada ise diziye yönelik olumsuz söylemler devam ediyor.Özellikle Ceren Yılmaz aleyhine hakarete varan yorumların azalmış olsa da devam ettiğini görebilirsiniz.

Alp Navruz ile uyumlu olmadığı yönündeki eleştiriler de gelmeye devam ediyor.Ayrıca dizinin konusu bakımından klişe bir konumda olduğu ve uzun süre ekranda kalamayacağına yönelik bazı izleyicilerin karalama kampanyasına dönüşen yoruları da sosyal medyada dikkat çekmekte.

Alp Navruz’un yer aldığı yapımları sürükleyip götürdüğü biliniyor. Oyuncu, yeni dizisinde de aynı başarıyı sergileyecek mi, hayranları merak ve heyecan içinde.

İşte Zümrüdüanka dizisinin 1.bölümünden görüntüler: