Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz için sevindiren gelişme!

Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz için sevindiren gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisi, 8 Şubat akşamı 3.bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde buluştuğu yapım, yine izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

İlk 2 bölümün reytingleri iyi gelmişti, 3. bölümde de bu durumun devam etmesi bekleniyor… Dizide bir diğer önemli gelişme ise Ceren Yılmaz konusunda yaşanıyor.Genç oyuncu en baştan bu yana sürekli eleştiriler aldı.

Kimileri Alp Navruz’a yakıştırmadı, kimileri oyunculuğunu beğenmedi, kimileri duygu alamadığını belirtti. Yani, Ceren Yılmaz üst üste farklı farklı yorumlarlar ve çok da sinir bozucu bir linç kampanyasına maruz kaldı.

Ancak 3. bölümün yayınlanmasından sonra sosyal medyada Ceren Yılmaz’a destek mesajlarının da artmaya başladığı, oyunculuğuna yönelik eleştirilerin yanı sıra övgü dolu ifadelerin de bulunduğu, ayrıca izleyicinin alıştıkça genç oyuncuyu sahiplenmeye başladığı görülüyor.

Sosyal medyadaki bu refleks özellikle de 3. bölüm ile birlikte arttı ve bu durum Ceren Yılmaz adına da büyük bir moral olacaktır.

Tabii ki eleştiri mesajlarının daha yoğun şekilde paylaşıldığını da hatırlatalım.