Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinden bir şok ayrılık daha! Ünlü isim diziye veda ediyor!

Zümrüdüanka dizisinden bir şok ayrılık daha! Ünlü isim diziye veda ediyor!

tarafından zk zk

Pastel Film imzalı #Zümrüdüanka’da Cihan rolüne hayat veren #İsmailHacıoğlu’nun senaryodaki rolü bitti. Cezaevi sahnesiyle diziye veda eden Hacıoğlu’nun Üs Yapım’ın TRT için çekeceği yeni projesiyle görüştüğü konuşuluyor.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Zümrüdüanka ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşanacak. Ceren Yılmaz ve Alp Navruz’un başrolünde oynadıkları diziden geçtiğimiz haftalarda bir karakterin ayrılışı izleyenleri üzmüştü, bu kez bir başka karakterin diziden ayrılması söz konusu. Projeye veda edecek olan isim, yeni sezonda diziye katılan İsmail Hacıoğlu.

Yeni sezonun sürprizlerinden birisi olan ve oyunculuğuyla ekranda göz dolduran bir isim İsmail Hacıoğlu. Gökçe Eyüboğlu ile birlikte diziye farklı bir renk ve hikaye getiren iki oyuncu oldular. Ancak Hacıoğlu’nun hikayesinin sonuna gelindiği öğrenildi.

Kısa bir süre önce Zümrüdüanka’da izleyenleri üzen bir ayrılık daha yaşanmıştı. Suhandan ile aşkıyla izleyicinin çok sevdiği Hamit karakteri de diziden ayrılmıştı. Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Hamit Özgüç’ün Hamit’in ölmesiyle diziden ayrılışı, izleyiciyi üzen bir gelişme olmuştu.

Pastel Film imzalı diziyle ilgili alınan karar sonrası bu kez Cihan karakterini oynayan İsmail Hacıoğlu’nun dizideki hikayesi son buluyor. Haberi sosyal medya hesabından duyuran Gazeteci Birsen Altuntaş, ünlü oyuncunun bir başka diziyle görüşme halinde olduğu şeklindeki kulis bilgisini de paylaşmakta.

Zümrüdüanka dizisinden bir şok ayrılık daha! Ünlü isim diziye veda ediyor! 7

Buna göre İsmail Hacıoğlu’nun ismi, daha Zümrüdüanka dizisinden ayrılmadan Üs Yapım’ın TRT için hazırlıklarını sürdürdüğü yeni bir projesi için geçiyor.

Hacıoğlu’nun Zümrüdüanka dizisine cezaevi sahnesi ile veda ederken, yeni dizisi de merak konusu! TRT’nin hali hazırda Barbaros isimli dönem dizisi ile Teşkilat isimli bir dizisinin hazırlıkları sürüyor. İsmail Hacıoğlu’nun bu projelerde mi yer alacağı önümüzdeki günlerde belli olacaktır.