Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy 181. bölüm Ömer ve Zehra helikopter ile kurtuluyor

Adını Sen Koy 181. bölüm Ömer ve Zehra helikopter ile kurtuluyor

tarafından ker_def

Adını Sen Koy dizisisinde Ömer ve Zehra uçurumun kenarındaydı ve nasıl kurtulacaklarına yönelik ipuçları öğrenilmeye çalışılıyordu… Sonunda uçurumdan nasıl kurtulacakları tanıtım fragmanı ile belli oldu.

Adını Sen Koy dizisinin 180. bölüm ile sezon finali yapmasının ardından bazı konular izleyicilerin merakını süslemekteydi.  Ömer ve Zehra arabayla uçurumun kenarındaydı ve nasıl kurtulacaklarına yönelik çeşitli yorumlar yapılmaktaydı.  Freni boşalan ve fren tutmayan araç uçurumun kenarında dururken, Ömer ve Zehra ölümün pençesine mi düşecekti? Tabii ki izleyenler dizinin bu iki önemli karakterinin ayrılmasını beklemiyordu. Sonunda gerçek ortaya çıktı yeni sezonda izleyeceğimiz üzere Ömer ve Zehra, helikopter yardımıyla o uçurumdan kurtulacak.

Adını Sen Koy 181. bölüm tanıtım fragmanındaki detaylar şöyle: Ömer ve Zehrayı kurtarmak için gelen ilk yardım ekipleri helikopter ile arabanın üzerine gelir, ip ile aşağı sarkan ilk yardım ekibi Ömer ve Zehrayı helikoptere çeker ve kurtarır. Bu sırada helikopterin rüzgarı aracı iyice sarsar ve araba uçurumdan aşağı düşer. Senaryo tamamen hayal ürünüdür.