Ana sayfa Dizi Haberleri Filinta dizisi izleyicinin karşısına fişek gibi çıktı!

Filinta dizisi izleyicinin karşısına fişek gibi çıktı!

tarafından ker_def

filinta7.

Bölüm boyunca bir okul arayıp durduk yine işi Bekri çözdü. Abdullah son zamanlarda hep sonradan yetişiyor. Performansında bir gerileme görüyorum. Aklı nerede acaba? Filinta’nın senaryo ekibi mantıklı bir şekilde bir olayın tüm aktörlerini final anında buluşturma işini çok iyi yapıyorlar. Şimdi, İngilizlerin yeni gelen ama belli ki sizin daha önceden gördüğünüz adamı ve Mustafalar aynı tuzağın içine birlikte daldılar. Silahlar çekildi ve artık herkes namlunun ucunda… Bir sahnede o kadar silah çekiliyorsa mutlaka bir çatışma çıkacaktır ama açık konuşayım ben o sahneyi pek merak etmiyorum.

Benim merak ettiğim, Padişah’dan aldığı emirle Davut Paşa’nın İngilizlere nasıl yaklaşacağı? Sör Henry elinde kalmasa bari… Benim merak ettiğim Süreyya’nın peşindeki lavantalı kimdi ve Süreyya Ali’den ne saklıyor? Benim merak ettiğim, Bekri her zaman böyle mübarek bir adam mıydı yoksa sonradan mı oldu? Ayağının tabanına sağlık Bekriciğim. Şiddet yanlısı biri değilim ama sen vurdukça benim içim serinledi.

Son olarak, o kadar özenli dizi çekiyorlar ki yapım ekibini işlerine olan saygılarından dolayı gerçekten kutluyorum. Fakat devir o devir olsa dahi Arnavutköy gibi bir yerdeki okulun önünde öyle açık arazi olur mu Allah aşkına? Belki bir saniye dahi görmedik ama olmaz azizim olmaz. Ha bölüm çok güzel oldu o ayrı. Son+3, Bekri’yi ve arkadaşlarını daha farklı kılıklarda da görmek istiyoruz lütfen. Papaz kıyafetleri içindeki halleri aklıma geldikçe hala gülüyorum.

Haftaya görüşürüz…