Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 14. yeni bölümünde Süreyya ve Esma buzları eritecek mi?

İstanbullu Gelin 14. yeni bölümünde Süreyya ve Esma buzları eritecek mi?

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin 14. bölümünde Süreyya ve Esma arasındaki buzlar eriyor mu?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde en merak edilen konu, Esma ile Süreyya arasındaki buzların eriyip erimeyeceği… İstanbullu Gelin’e Faruk, Süreyya’ya gerçekleri anlatmak konusunda hala kararsız. İstanbullu Gelin 14. yeni bölümünde Adem’in filosuna baskın yapılıyor ve Adem gözaltına alınıyor.

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde Süreyya, Faruk’u Begüm’ün evinde görmüştü. Süreyya, yeni bölümde Faruk’tan bir açıklama bekliyor. Ancak Faruk, Süreyya’ya gerçekleri anlatmak için bunun doğru bir zaman olduğunu düşünüyor. Fakat Begüm’ün müdahalesiyle ortamdaki gerilim bir anda çözülüyor.

İSTANBULLU GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Diğer yandan motor kazasından sonra yürüyememe ihtimali olan Murat da iyiden iyiye içine kapanıyor. Bunun üzerine Esma da kazanın ardından üstlerindeki uğursuzluğun gitmesi için kurşun döktürüyor. Murat, yeniden yürüyebilecek mi?

Diğer taraftan Adem ise Dilara ile olan ilişkilerinde ciddi düşündüğünü Dilara’ya göstermek için Dilara’yı annesiyle tanıştırıyor. Bu esnada Süreyya da Adem’in Dilara ile birlikte kurdukları müzik okulunun ortağı olduğunu öğreniyor. Süreyya ve Dilara’nın güçlü dostluklarının arasında yalanlar yüzünden ciddi bir kara kedi giriyor ve büyük bir güven problemi oluşuyor. Süreyya, bu saatten sonra Dilara’yı affedebilecek mi? Bu çok zor gibi görünüyor.

İpek de Fikret ve Adem ortaklığı konusunda oldukça tedirgin oluyor ve Faruk ile konuşmaya karar veriyor. Faruk ise Adem hakkında yaptığı araştırma neticesinde Adem’in kaçak mazot işini öğreniyor. Bunun üzerine çok önemli bir hamle yapıyor. Adem’in filosuna bir baskın yapılıyor ve Adem apar topar gözaltına alınıyor. Adem’in hamlesi ile yeni olayların baş göstereceğini işareti verilmiş oluyor.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİNİN 13. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

İstanbullu Gelin dizisinin bir önceki bölümünde Begüm ve Emir konağa davet edildiklerinde Emir, Esma’ya bir sürpriz yapmıştı ve Esma’nın evlerinde düşürdüğü kolyeyi ona getirmişti. Böylece Esma’nın Faruk’tan gizli bir şekilde Begüm’ü ziyaret ettiği ortaya çıkmıştı. Faruk buna çok fazla şaşırmıştı. Üstelik bu durumdan Süreyya da şüphelenmişti ancak Esma bir yalan ile Süreyya’nın şüphelerini almıştı. Fakat yine de Faruk bundan sonra kararlıydı ve evden Süreyya ile beraber ayrılacaklardı. Ancak bu haber başta Esma olmak üzere herkeste büyük bir şok yaratmıştı. Esma da evi terk edip İstanbul’a yerleşmişti. İpek ise artık Faruk’u göremeyeceği için deliriyordu ve bunun için Fikret’ten olan çocuğundan bile vazgeçebilecek bir durumdaydı. Aynı şekilde bu duruma Murat da çok üzülmüştü ve bunun sorumlusu olan Süreyya’yı görmüştü. Murat üzgün bir haldeyken bir olay üzerine iyice sinirlenip motoruna atladığında çok ciddi bir kaza yapmıştı. Bu kaza bir anda tüm ailenin bir araya gelmesini sağlamıştı. Fakat Murat’ın bir daha yürüyememe ihtimali de vardı.