Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisi izleyenleri mutlu ediyor!

Kiralık Aşk dizisi izleyenleri mutlu ediyor!

tarafından ker_def

kiralık-aşk5

*Üç tane arkadaş toplanmışlar, resmen ağlatmaya oynuyorlar. Defne gönül rahatlığıyla ‘EVET’i bassın diye borcunu ödemeye çalışıyorlar. Ben sizin iyi niyetinizi yerim. Şimdi kankilo açık konuşmak gerekirse arabayı satarım tamam da, 185 bin bulunur en son 15’e kalınır o zaman satarım. O kadar şerefless bir temkinliyim. Alyans da kaç para ki, çok iyi niyetlisiniz olm. Gerçi o borç Defne’nin gibi gözükse de çılgınlarca, hunharca, dalgalarca Serdar’ın. Ama Nihal ve İsmail var ya, best friends forever kolyesi takmalık bir ikili.

*İyi niyetli arkadaşlarımız hemen ”tesadüfe bak, kalp kalbe karşı işte. Defne içeri girerken Ömer de kapıyı açtı ehehehe” demiş. Arkadaşlar bu kişiler hemen bir adım öne çıksın, gerçek hayata hoşgeldin piremses seminerimi vereyim da bir iki kur yol alsınlar. Adam kapıda YATMIŞ. Sabah kalktı, duş aldı. Kahvaltı etti. Çilekleri çikolata ve bilimum fantazya itemlarını hazırladı ve kapıya yattı. Hiç belli olmaz kapının girişine ısı teknolojisi falan da yerleştirmiş olabilir, zira adam yanıyor.
Hiç sakatım elim kırıldı, gözüm düştü, bacağımdan ağaç çıktı falan yemezler. Adamın tehlikeli bölgesine adım attın. Şu saatten sonra Ömer’i ancak ve ancak tazyikli bahçe hortumu Defne’den uzaklaştırabilir. Uzaklaştırmasın da, şu güzelliğe bir bakınız ya: