Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi oyuncuları bu paylaşımla çok duygulandı!

Savaşçı dizisi oyuncuları bu paylaşımla çok duygulandı!

tarafından ker_def

Savaşçı dizisinde Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy başrolde… Kılıç Timi görevde… Tabii ki de hepsi kurmaca… Ama bir de gerçek savaşçılar var… İşte onlar vatan nöbetinde ve ülkenin her karış toprağında canları pahasına mücadele ediyor…

Şırnak’ta vatani görevlerini yapan gerçek savaşçılar ‘Savaşçı’ dizisinin pozunu verdi.

FOX’un Limon Yapım imzalı Savaşçı dizisi geçtiğimiz ay sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara verdi. Dizinin başrol oyuncuları Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Hakan Dinçkol, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar geçirdikleri başarılı sezon sonrası çekimler başlayana kadar moral depolamak için tatile çıktı.

Dizi ekibi dün gördükleri bir fotoğraf üzerine ise büyük gurur yaşadı. Şırnak’ta vatani görevini yapan gerçek savaşçılar, dizideki Kılıç Timi’nin vermiş olduğu pozun aynısı paylaştılar. Dizinin kadın yıldızı Yıldız Çağrı Atiksoy ve Kılıç Timi oyuncuları fotoğrafı görünce çok duygulandıklarını belirterek sosyal medya sayfalarından gerçek savaşçılara saygılarını sundular.

Savaşçı dizisi oyuncuları bu paylaşımla çok duygulandı! 7