Ana sayfa Foto Galeri Sera Tokdemir, estetik yaptırdı!

Sera Tokdemir, estetik yaptırdı!

tarafından ker_def

sera-tokdemir

ÖNCEDEN KENDİMİ İZLERKEN ÇOK UTANIYORDUM

‘Kertenkele’de yeni sezonda neler olacak?
İzleyiciyi farklı bir konsept, farklı karakterler ve farklı hikayeler bekliyor. Geçen sene hiç ummadığımız bir sezon finali olmuştu, bu sene de öyle oldu. Bizim senaristimiz ters köşe yapmayı seviyor.

Dizide her şey var; mizah, drama, aksiyon, aşk…
Bu sezon biraz absürt komediye kaydık. Dizinin fanstastik yanı da var. Bizim ‘Bunu çekiyoruz ama ne derler?’ diye düşündüğümüz bir sahnede reytingler çok iyi geliyor. Demek ki seyirci absürt komediyi seviyor; ‘Gülüyoruz, kafamızı dağıtıyoruz’ diyorlar. Dizinin komedi, aşk ve dram yanı da var; hayat gibi…

‘Kertenkele’, iki sezondur ilgiyle izleniyor, yeni başlayan birçok diziyi geride bıraktı. Bu kadar beğenilmesinin sebebi ne?
Konseptimiz zaman içinde değişti. Romantik komedi gibi başlayıp aksiyona, dramaya ve absürt komediye ağırlık verdik. O yüzden ‘Şu nedenle seviyorlar’ diyemiyorum. Demek ki seyirci, izlerken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor. Bu, setteki enerjiyle ve ekiple alakalı.

Siz kendinizi izliyor musunuz?
Kendimi izlerken eleştirdiğim oluyor, ‘Nasıl oynamışım?’ diyorum. Kendimi değil de, gerçekten ‘Zehra’yı izliyormuş gibi oluyorum. Oyunculuğa ilk başladığımda, kendimi izlerken çok utanıyordum. Elim ağzımda, gözümü kapatarak bakıyordum ekrana. Demek ki ilk zamanlar Sera’yı görmüşüm de bunu hissetmişim. Şimdi ‘Zehra’yı izler gibi izliyorum kendimi. Oyunculuk insanın kendi içinde keşfettiği bir şey. O duyguyu nerede yakaladıysan, önce onu bulmak gerekiyor.