Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 10 yıl aradan sonra dizilere dönen Ece Sükan, şimdi de bir ilki gerçekleştiriyor!

10 yıl aradan sonra dizilere dönen Ece Sükan, şimdi de bir ilki gerçekleştiriyor!

tarafından ker_def

Başarılı stil danışmanı, moda yazarı ve oyuncu Ece Sükan, Türkiye’den iki kişiye Paris’te okuma imkanı sunuyor. En son Gülperi dizisinde avukat Şeyma karakterini canlandıran Ece Sükan, 10 yıl aradan sonra ekranda yer almıştı. Başarılı performansı ile göz dolduran Ece Sükan, yeniden dizilerde rol alacak mı bilinmiyor.

Dünya çapında stil sahibi isimler arasında gösterilen Ece Sükan, bu kez iki öğrencinin hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Dünyanın en prestijli 10 moda okulundan biri kabul edilen “Istituto Marangoni Paris” okuluyla birlikte bir projeye başlayan Sükan, Türkiye’den 2 kişiye burs imkanı veriyor.

1935 yılından beri eğitim veren köklü okulun Paris kampüsü, Ece Sükan adına Türkiye’den 1 öğrenciye lisans, 1 öğrenciye de yüksek lisans bursu sağlayacak.

“Ece Sükan Scholarship “ / “Ece Sükan Bursu” olarak adlandırılan burs için başvurular 30 Haziran’a kadar [email protected] adresine yapılabilecek. Burs için gereken şartlar okulun web sitesinde ve Sükan’ın sosyal medya hesaplarından duyurulmakta.