Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye’nin geri planda kalan yıldızları; Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger

Atiye’nin geri planda kalan yıldızları; Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger

tarafından ker_def

Atiye dizisinde geri planda kalan Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger, Posta gazetesinin röportajı ile kendilerini anlatma fırsatı elde etti. 27 Aralık’ta Netflix’te paylaşılacak olan Atiye dizisinin ilk sezonu için yapılan galada başrol oyuncularından Beren Saat ve Mehmet Günsür öne çıkmıştı. Dizide bu ikilinin geri planında kalan Melisa Şenolsun ile Metin Akdülger

İki sezonu çekilen Atiye’nin her sezonu 8 bölümden oluşacak. Metin Akdülger dizide Ozan karakterine hayat veriyor. Melisa Şenolsun ise Cansu olarak izleyici ile buluşacak.

Herkesin gerçeklik algısını yeniden sorgulayacak olan bir yapım Atiye…

Metin Akdülger karakteri hakkında şu detayları verdi: Ozan ve Cansu, Atiye üzerinden buluşan iki insan ve onun geçirdiği değişimden benzer şekilde etkileniyorlar. Yaşadığımız coğrafyada ataerkil bir dilde yetişen biri. Atiye’nin konforlu hayatının bir parçası.

Atiye'nin geri planda kalan yıldızları; Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger 7

Melisa Şenolsun ise Cansu karakterini şöyle anlattı: Cansu ailesi tarafından evlat edinilmiş ve bunu bilerek büyümüş. Bu durum hiçbir zaman aile için de Cansu için de önemli olmamış ama bu durumun Cansu’nun bir sürü duyguyu bastırmasına yol açtığını ve bununla baş etme yöntemi olarak da hayatla dalga geçmeyi seçtiğini görüyoruz. Çok yüksek enerjili ve dolu dizgin bir genç kadın. Hikaye aktıkça Atiye’nin değişimiyle birlikte onun da değişimini göreceğiz.

190 ülkede gösterilecek olması iki ünlü oyuncu için de çok önemli bir detay. Netflix gibi özgür bir alanda iş yapmak da tercih sebeplerinden birisi… Türkiye’nin tanıtımı için de değerli bir işin içinde olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler.