Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 15 Ocak Çarşamba 90.bölümde Sanskar’ı gören Swara ne tepki verecek?

Bıçak Sırtı 15 Ocak Çarşamba 90.bölümde Sanskar’ı gören Swara ne tepki verecek?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Bıçak Sırtı dizisinin 15 Ocak Çarşamba günü ekrana gelecek olan 90.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Swara, Sanskar’ı görünce ne yapacak? Bu konu merak ediliyor.

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Swara ailesinin yanına gelmeyi başarır. Swara’nın yaşadığını öğrenen Sanskar soluğu onun yanında alır. Sanskar’ı gören Swara ne tepki verecek?

Santoshi ve Ragini Swara’nın dönmesi için dua eder. Tam bu esnada Swara çıkagelir. Bir anda onu karşısında gören ailesi sevinç gözyaşlarına boğulur. Swara Sahil’in kendisini nehirden kurtardığını söyleyerek onu ailesiyle tanıştırır. Ragini Swara’yla konuşurken onun hafızasında bir sorun olduğunu fark eder. Ragini Lukşi’yi arayarak ona Swara’nın döndüğünü haber verir.

Swara’nın yaşadığını duyan Lukşi ve Sanskar soluğu onun yanında alır. Sanskar’ı karşısında gören Swara ne yapacak?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015