Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 26 Temmuz Pazar 156. bölümde Thapki, Tina gerçeği anlatır

Aşk Bir Rüya 26 Temmuz Pazar 156. bölümde Thapki, Tina gerçeği anlatır

tarafından ker_def

Aşk Bir Rüya dizisinin 26 Temmuz Pazar günü ekrana gelecek olan 156.yeni bölümünde Tina ortadan kaybolacak. Başka neler yaşanacak? Dizinin yeni bölümünden detaylar ortaya çıktı. Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki ailesini yeniden birleştirmek için harekete geçer. Hafızasını geri kazanan Bihan’ın da desteğini alan Thapki’yi ise bir sürpriz bekler.

Thapki Tina’nın öz kızı olduğunu öğrendikten sonra ailesini yeniden bir araya getirmeyi kafasına koyar. Bani ve tina’ya gerçekleri anlatan Thapki onların desteğiyle Şada ile Şankar’a savaş açar. Thapki ve kızları nihayet Bihan’ın hafızasını yerine getirmeyi başarır.

Şada ve Şankar’ın oyunlarını ortaya çıkarmak isteyen Thapki Bihan’dan hafıza kaybı numarası yapmasını ister. Onun sözlerine uyan Bihan Şankar’la düğün hazırlığı yapar. Şada ise Şankar’la konuşmalarını duyan Tina’yı kimseye bir şey söylememesi için bayıltıp saklar. Kızının ortada olmadığını fark eden Thapki onu bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Ma nish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik