Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisine yeni katılan oyuncu, Nurgül Yeşilçay’ın eşini oynayacak

Kefaret dizisine yeni katılan oyuncu, Nurgül Yeşilçay’ın eşini oynayacak

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ın başrolünde oynayacakları Kefaret dizisinin hazırlıkları sürüyor. Yeni sezonda Fox TV’nin iddialı yapımları arasına girecek olan diziyle ilgili oyuncu seçimleri de devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iki başarılı ismin daha diziye dahil olduğu gündeme gelmişti.

Gülperi dizisinden ardından ekranlara dönecek olan Nurgül Yeşilçay ile Ufak Tefek Cinayetler’den sonra tv’de yer almayan Mert Fırat, Kefaret’ı buluşturan Kefaret dizisinin henüz çekimleri başlamadı. Yayın tarihi de şu anda net değil ancak iki oyuncunun hayranları diziyi merakla bekliyor.

Dizinin yapımcılığını 25 Film üstlenirken yönetmenliğini ise Mesude Eraslan üstleniyor. Senaryoyu yazan isim ise usta bir kalem olan Mahinur Ergun. Dizinin oyuncu kadrosu şekillenmekte ve son gelen iki isim de yapımın iddiasını tamamlıyor.

Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabındaki bir hikayeden uyarlanan dizide Nurgül Yeşilçay, Zeynep adında özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan iki çocuk annesini oynayacak. Mert Fırat ise Sinan isimli bir polisi canlandırıyor. Diziye geçtiğimiz günlerde Celil Nalçakan ve Yurdaer Okur’un katıldığı öğrenilmişti.

Kefaret dizisine yeni katılan oyuncu, Nurgül Yeşilçay'ın eşini oynayacak 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği kulis bilgisine göre Yurdaer Okur, dizide Nurgül Yeşilçay’ın eşini oynayacak. Dizide rüya gibi bir hayat yaşayan Zeynep’in hayatının bir anda değişmesi ve Sinan ile yollarının kesişmesiyle yaşanacaklar anlatılıyor.