Ana sayfa Dizi Haberleri Maria İle Mustafa dizisinde, vefat eden Haldun Boysan’ın yerine gelen isim belli oldu

Maria İle Mustafa dizisinde, vefat eden Haldun Boysan’ın yerine gelen isim belli oldu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de henüz yayına başlamadan acı bir haberle sarsılan Maria ile Mustafa dizisindeki kayıptan sonra yeni bir karar alındı. Bilindiği gibi usta oyuncu Haldun Boysan, rol aldığı dizinin çekimleri için gittiği Kapadokya’da kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Dizinin yönetmeni Faruk Teber tarafından kalp pili takılı olan oyuncu hastaneye gitmesi için teşvik edilse de kontrol için gitmeyi geciktirdiği ve yaşadığı kalp krizini de atlatamadığı öğrenilmişti. Haldun Boysan’ın ölümü sevenlerini olduğu kadar dizide çalışanları ve oyuncuları da çok sarstı.

Önemli bir rolde oynayan Haldun Boysan, dizinin ilk 3 bölümünde oynamıştı. Daha sonrasında Boysan’ın yerine bir oyuncunun mu getirileceği yoksa karakterden vaz mı geçileceği bilinmiyordu. Sonunda bir karara varıldı ve Haldun Boysan’ın oynadığı Haşmet Yalçınoğulları karakterini usta oyuncu Rahmi Dilligil oynayacak.

NTC Medya imzalı dizinin yeni bölümlerinde Rahmi Dilligil’i Haşmet karakteriyle izleyeceğiz. Gazeteci Birsen Altuntaş’ı sosyal medyadan verdiği habere göre oyuncu, dizi çekimleri için Kapadokya’ya gitti.

Rahmi Dilligil, pek çok yapımda rol almış 1956 doğumlu usta bir oyuncu. Aynı zamanda Çiçek Dilligil’in de abisi olan oyuncu, Suyun Öte Yanı, Destere, Aşk Yakar, Av Mevsimi, Yedi Güzel Adam, İki Yalancı, Bitmeyen Şarkı, Acı Tatlı Ekşi, Vatanım Sensin, Kırmızı Elma gibi yapımlarda rol almış ve son olarak da Siyah Beyaz Aşk dizisinde oynamıştı.

Maria İle Mustafa dizisinde, vefat eden Haldun Boysan'ın yerine gelen isim belli oldu 7