Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 19 yıl sonra Müge Anlı’da gerçek annesine kavuştu! Gözyaşları sel oldu!

19 yıl sonra Müge Anlı’da gerçek annesine kavuştu! Gözyaşları sel oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de Müge Anlı’nın programına çıkıp 19 yıl aradığı annesini 10 yıl sonra bulan Duygu, bugün annesiyle ilk kez karşılaştı.

Göz yaşlarının sel olduğu programda, Duygu’yu evlatlık veren anneanne Göknur Hanım da yaşadığı bir anlık öfke sonucu bebeği verdiğini anlattı.

3 günlükken evlatlık verilen Duygu, kendisini yetiştiren annesiyle çıktığı yayında, gerçek annesiyle kucaklaştı. Ekran başındaki herkesin yüreğini parçalayan o anlarda Duygu ve annesi uzun süre birbirinden ayrılamadı.

“Aldılar elimden kuzumu, doyamadım” diyen Duygu’nun gerçek annesi ve onu yetiştiren annesi de birbirlerine sarılarak uzun süre ağladılar. Anneanne “Özür dilerim senden, öfkeme yenik düştüm. Beni affet” diyerek torununa gözyaşları içinde sarıldı.

19 yıl sonra Müge Anlı'da gerçek annesine kavuştu! Gözyaşları sel oldu! 8

Duygu’nun annesinin 16 yaşında hamile kalması sonucu anneannenin durumu saklamak için Duygu’yu Sıdıka isimli tanıdığına verdiğini anlattı. Sıdıka Hanım’ın kızkardeşinin çocuğunun olmadığını öğrendiğini ve kızını hamile bırakan kişinin hastanede doğumda rehin kalmaları, parasız olmalarına rağmen hiç bir şekilde sahip çıkmadığını, çocuğu istemediğini anlatan anneanne Göknur Hanım, “Şimdi olsa yapabilir miyim? Tırnağına kıyamazdım. Çok zor durumda kaldık. Binadan bir kişi gelip parayı yatırdı ve o şekilde hastaneden çıkabildik. Babası sahip çıkmadı, parasızdık, bir anlık öfkeyle bir karar verdim” diyerek torunu Duygu’dan da özür diledi.

19 yıl sonra Müge Anlı'da gerçek annesine kavuştu! Gözyaşları sel oldu! 9

Duygu’nun gerçek annesi ise “16 yaşında hamile kaldım 17 yaşında doğum yaptım. Onu her dünyaya getirdiğim günde intihara kalkıştım. Adını koydum, ismini söyleyemedim bir süre. Çok ağladım, çok üzüldüm. Ölmek istedim. Bana sormadılar verirken. 37 yaşındayım hala anneme soramadım ‘neden verdin’ diye. Çocuklarıma da anlattım, eşim de biliyor. Onu her yerde aradım. Sıdıka ablayı aradım. En son Mersin’de olduğunu öğrendim. Herkes bizden bir şeyler sakladı” ifadesini kullandı.

İşte Duygu’nun annesiyle 19 yıl sonra buluştuğu o anlar: