Ana sayfa Dizi Haberleri 24 Kasım reyting sonuçları; Camdaki Kız, Aldatmak ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi nasıl reytingler aldı?

24 Kasım reyting sonuçları; Camdaki Kız, Aldatmak ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi nasıl reytingler aldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Dünya Kupası müsabakalarının yayınları devam ederken, diziler de yine milyonlarca izleyiciyi televizyon ekranına çekiyor. 24 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan diziler arasında Camdaki Kız, gayet başarılı reytingler alarak Kanal D’yi memnun etti.

Burcu Biricik’in başarılı performansı ile çok konuşulan Camdaki Kız dizisinin 58. bölümü ekrana geldi. Dizinin bu bölümü tüm kişiler ve AB gruplarında ortalamanın çok üzerinde reytingler elde ederek birincilik aldı. Dizinin en iyi reytingi elde ettiği ABC1 grubunda ise gün ikincisi olması şaşırtıcıydı.

Aldatmak isimli atv dizisi ise 10. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Vahide Perçin’in başrolündeki dizi hem AB hem de ABC1 gruplarında dördüncülük elde ederken, tüm kişilerde ise günü üçüncü sırada tamamladı. Dizinin reytinglerinin tüm izleyici gruplarında da ortalamanın çok üzerinde olması iyi bir görüntü çizdi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi isle Show TV ekranında 19. bölümü ile yoluna devam ediyor. Reytingleri gerilemekte olan dizinin tüm kişiler kategorisinde sekizinci olduğunu, AB grubunda onunculuk elde ettiğini ve ABC1’de ise günü yedinci olarak tamamladığını belirtelim.