Ana sayfa Dizi Fragmanları 7 milyonluk müthiş başarı! Sefirin Kızı hayranları adeta çıldırdı!

7 milyonluk müthiş başarı! Sefirin Kızı hayranları adeta çıldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisi, koronavinüs pandemisi nedeniyle 25 Mart’ta çekimleri durdurmuştu. Dizinin oyuncuları da yaklaşık 9 hafta boyunca evlerinde kendilerini karantinaya almıştı. Haziran ayı ile birlikte başlayan normalleşme adımları çerçevesinde, dizinin ekibi Bodrum’da geçtiğimiz hafta çekimlere yeniden başladı.

Sefirin Kızı hayranları da heyecan ve merakla 15 Haziran Pazartesi akşamını bekliyor. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 15. bölümü, 30 Mart Pazartesi akşamı yayınlanmıştı. 2,5 aylık özlem, 15 Haziran’da son buluyor. Dizinin hayranlarının yeni bölümü ne kadar heyecanla beklediklerini ise matematik çok güzel anlatıyor.

Youtube ortamında dizinin resmi kanalında yayınlanan 16. bölüm fragmanı 8 Haziran’da paylaşıldı ve 3 milyon izlenme elde etti. 13 Haziran’da yayınlanan 16. bölümden 2. fragman ise 1.7 milyon izlenme sayısına ulaştı. Star TV’nin youtube’daki hesabındaki fragmanlar ise 700 bin izlenme sayısı elde etti. Instagram’da ise ilk fragman 1 milyon, ikinci fragman ise 600 bin izlenmeye ulaştı.

Twitter ve Facebook paylaşımlarını katmadan bile dizinin 16. yeni bölüme ait toplam 2 dakikalık fragmanların izlenme sayısı; 7 milyonu geçti…

2,5 aylık aradan sonra izleyicilerin diziyi ne kadar çok özlediklerini 7 milyonluk izlenme sayısı çok güzel anlatıyor. İşte dizinin milyonlarca kişiyi etkileyen 16. bölüm fragmanları:

Peki 16. yeni bölümde neler yaşanacak? Sancar, Nare’ye çok kızıyor. ‘Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum’ diyen Sancar gibi Gediz de kızgın. Nare ne yapacak merak ediliyor.

Dizinin 16.yeni bölümünde; Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der. Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi göze alır.

Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.”

Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur?