Ana sayfa Sosyal Medya Afili Aşk’ın Muhsin’i Altan Erkekli zor duruma düştü!

Afili Aşk’ın Muhsin’i Altan Erkekli zor duruma düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Altan Erkekli, bugüne kadar yer aldığı projelerle hep konuşulmuş başarılı sanatçılardan birisi… 1955 doğumlu olan Erkekli, 65 yaşında ve halen yoğun bir şekilde çalışmak durumunda. Koronavirüs pandemisinin 2,5 ay gibi bir süredir devam ediyor olması birçok kişi gibi oyuncuları da ciddi sıkıntılarla yüz yüze getirdi.

Altan Erkekli gibi, kariyerinde birçok yapım bulunan bir isim dahi ekonomik olarak zor duruma düştü. En son Afili Aşk isimli dizide Muhsin Yiğiter isimli karakteri canlandıran sanatçı, dizi olduğu ve bölümler yayınlandığı sürece para kazanabildiğinden bahsetti.

Pandemi sürecinin televizyon ve sinema projelerinde yarattığı tahribat ta biliniyor. Birçok proje ya iptal edildi ya da durduruldu ve belirsiz bir zamana ertelendi. Kameralara konuşan Altan Erkekli, hem ev kredisinin hem de vergilerinin ödenmesini beklediğini hatırlattı.

Erkekli, “Vergilerimiz var duruyor. Ev taksidimiz var duruyor. Çocuklar okuyor. İhtiyaçlar büyüyor”dedi. 65 yaşındaki oyuncu hala ev taksidi ödemek durumunda olduğunu hatırlattı.

Sosyal medyada hakkında çok sayıda olumsuz yorum paylaşılmasından da rahatsız olduğunu ifade eden Altan Erkekli, “Milyonlarca sevgisiz mesajlar geliyor. Bilmiyorlar ki 65 yaşındaki Altan Erkekli nasıl çalıştı, neler yaptı, neyi var şu anda. Çok görülüyor bazı şeyler. Bizim bir tane evimizin hala borcu var” ifadelerini kullandı.