Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık Yay burcu yorumu; her şeyi irdeleme dönemindesiniz

Nuray Sayarı haftalık Yay burcu yorumu; her şeyi irdeleme dönemindesiniz

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla yine dikkat çekmeyi başardı. 11-17 Mart tarihleri için önemli yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, tüm burçlar için uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıklamalar yapan Nuray Sayarı’nın Yay burcuna önemli tavsiyeleri vardı.

Nuray Sayarı’nın 11-17 Mart haftalık Yay burcu yorumu şu şekilde:

Sevgili Yaylar, evlilik, aşk, ilişki flört her şeyi irdeleme zamanı geldi. Bu hafta çocuklarınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Çocuklarınıza ait bilinmeyenleri görebilirsiniz. Eşinizle bundan dolayı sorun çıkabilir. Sakin olun. Problem neyse onu çözüme odaklanın yoksa ilişkinizde büyük dağılmalar yaşarsınız.Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi.

Karşılaşacağınız eski dostlara dikkat edin. Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir. Bitirdiğiniz hiç bir ilişkiye şans vermeyin. Kapınızı kapattığınız kimseye kapınızı açmayın. Çok dikkat edin. Hayatınızdan çıkan ne eski eşi ne eski dostu hayatınıza sokmayın.Finansal isteklerinizin gerçekleşmesine çok az kaldı. Parasal konularda işinize yatırım yapmış bir Yay burcuysanız hafta sonuna doğru çok güzel fırsatlar çıkacak karşınıza.

Hayatınızın hızlandığını göreceksiniz. Muhteşem parasal fırsatlara imkan olacaksınız. Özellikle Yay burcuysanız gelecekte nasıl yatırım yapmalıyım diye düşünmelisiniz.Kalbiniz boşsa bazı arkadaşlarınızın davet ettiği ortamlarda müthiş aşklara başlayabilirsiniz. Kısa süre içerisinde evliliğe dönüşebilir hatta. Ama özellikle önceden bahsedilen, tanıştırmak istenen biriyse tanışın. Son anda çıkmış biriyse şans vermeyin.Haftanın spotu: Geçmişe şans vermeyin.