Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisini izleyenleri gülmekten koparan sahne!

Erkenci Kuş dizisini izleyenleri gülmekten koparan sahne!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de dün akşam 45. bölümü ekrana gelen Erkenci Kuş dizisindeki bir sahne, izleyenlerin gülmekten kırdı geçirdi adeta!

Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları dizide, Sanem’in üretimi olan kremler için bir reklam filmi çekimi yapıldı.

Reklamı çeken kişi Can ve oynayanlar da Sanem ve dizinin diğer komik karakterleri olunca, ortaya ekran başında diziyi izleyenlere hayli eğlenceli anlar yaşatan sahneler çıktı.

Can’ın, kameradan Sanem’e bakmaya doyamadığı, Sanem’in Can’ın ilgisini çekmek için poz verdiği o sahnelerde, izleyici adeta koptu!

Erkenci Kuş dizisini izleyenleri gülmekten koparan sahne! 7

Uzun süredir ikili arasında bir yakınlaşma bekleyen izleyicileri mutlu eden bu sahne, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Sanem’in krem sürerken yaptığı hareketler karşısında daha fazla dayanamayacağını söyleyen Can’ın “Sanem vazgeçtim sen sürme, çıkabilirsin” sözleri üzerine yaşananlar da ayrı bir komediydi.

Can, Sanem’i çekerken çok kötü olduğunu itiraf ettiği ve düzeltmeye çalıştığı o anlar da güldürdü.

İşte o sahneler:

45. bölümde neler oldu?

Can ve Sanem ya tutkularıyla yüzleşecekler ya da korkularıyla!

“Can, Sanem’in boynunda evlilik yüzüğünü gördüğünde onun bir yıldır Can’ın aşkını boynunda taşımış olduğunu anlar. Can’ın gözleri doluyor ama Sanem sadece “ortak” olduklarını söylüyor, çünkü Can ne düşünür bilemiyor, korkuyor. Ve ortalık bu andan sonra kızışıyor. Sanem de boş durur mu, o da Can’ın canından değerli olan bandananın peşine düşüyor. Ve ikili birbirlerine aşklarını inkar ya da kabul edene kadar bu çılgınlık sürüp gidiyor.

Sanem’in kreminin bir an önce reklamını yapmaları gerekiyor. Bütçeleri yok, kendi aralarında halledecekler. Çekimde bizimkiler oynayınca, bir de Can’ın Sanem’in kokusuna olan tutkusu eklenince çılgın bir reklam çekimi bizleri bekliyor!

Emre ve Leyla ise iş yaşantısının stresi ile boğuşuyorlar. Emre yeni işine uyum sağlamakta zorlanıyor, Leyla’nın desteğine çok ihtiyacı var. Ama Leyla da işte çok yoğun. Acaba Leyla, Emre’nin ona ihtiyacı olduğunu anlayabilecek mi?

Sonunda Can ve Sanem ya tutkularıyla yüzleşecekler ya da korkularıyla…. Ama ne yaparlarsa yapsınlar kazanan aşk olacak!