Ana sayfa Kadın Haberleri Seksi video ile hava attı sanıldı ama Burcu Kıratlı hakkındaki gerçek bambaşka!

Seksi video ile hava attı sanıldı ama Burcu Kıratlı hakkındaki gerçek bambaşka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, Aşk ve Mavi dizisi sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı.Ancak asıl popülerliğe kavuşması Sinan Akçıl ile evliliği ve sonrasında magazin basınından hiç düşmemesi ile oldu.

Sürekli magazin basınına gündem olan Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, bir inatlaşma uğruna boşandı. Kanal D’de yayınlanan 2.Sayfa programına konuşan Kıratlı, “Biz esas olarak kıskançlık değil bir inatlaşma yüzünden ayrıldık. Kimse inanmıyor ama böyle. İnatlaştık. Başka hiçbir sebebi yok bu ayrılığın” açıklaması ile şaşırttı.

Kıratlı, dün bir video paylaşmış ve herkesi şaşırtmıştı. Hatta, eski eşine “kaybettiğin kadına dön de bak” mesajı verdiği yönünde yorumlar yapıldı.

Seksi video ile hava attı sanıldı ama Burcu Kıratlı hakkındaki gerçek bambaşka! 7

Resim yaptığı anın videosuydu ve Kıratlı’nın tasarım mezunu olduğunu bilmeyen birçok hayranı da bu duruma şaşırmıştı.

Burcu Kıratlı videosu için “Ben resme yeni başlamadım ki, yıllardır yapıyorum. Tasarım mezunuyum. Bir sürü tablom da var. O an aslan resmi çiziyordum, çünkü burcum aslan. Mutfağımda duvarıma asacağım” açıklamasıyla herkesi bir kez daha şaşırttı.

Boşanma nedeniyle bunalım içinde olmadığını ve herhangi bir sıkıntısının da bulunmadığını ifade eden Kıratlı, Sinan’ı hala seviyorum, çünkü çok değerli” diyerek de eski eşine mesaj yolladı.

İşte Burcu Kıratlı’nın seksi resim videosu: