Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid’de Bülent İnal’ın baston hikayesi çok ilginç!

Payitaht Abdülhamid’de Bülent İnal’ın baston hikayesi çok ilginç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncuları 1 Mayıs Cuma günü youtube üzerinden hayranları ile 3. kez buluştu. Dizinin ünlü isimlerinin bu buluşmasının sebebi izleyicileri yalnız bırakmamak. Dizinin çekimlerinin koronavirüs salgını nedeniyle yapılamaması nedeniyle youtube üzerinden buluşmalar yapılıyor.

Bülent İnal, Cem Uçan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gürkan Uygun ile yönetmen Doğan Ümit Karaca ve senarist Uğur Uzunok yayında yer alan isimlerdi. Bahadır Yenişehirlioğlu, rol arkadaşı Bülent İnal’a programda da “Hünkarım. Sizi özlemedim desem yalan olur” diye seslendi. Artık alışkanlık olduğu için dizi çekimlerini özlediğini ifade eden Yenişehirlioğlu, o günleri iple çektiğini anlattı.

Bülent İnal, öncelikle hem seti hem arkadaşlarını hem de izleyicileri özlediğini dile getirdi. İnal sözlerini şöyle sürdürdü: “Karantina günleri, hepimiz evdeyiz.Ufaktan sıkılmalara başladık. Bi yandan da evdeki keyfe, huzura alıştık.Şimdi dönüşler nasıl olacak işlere, onu konuşmaya başladık aramızda. İnşallah en yakın zamanda setimize gideriz, dizimizi çekeriz, seyircilerimiz izler.”

Bülent İnal bir izleyiciden gelen soruyu da yanıtladı. “Baston ile oynamak konuşurken zor olmuyor mu?” şeklindeki bir soru, bir hayli ilginç ve izleyicinin de merak ettiği bir konu. Bülent İnal, kendi içinde ilk olarak bunu düşündüğünü ve bu bastona bir anlam katmak gerektiğini ifade etti.

İnal, “Sadece yanımda aksesuar olarak dolaşmamalıydı. Senaryonun da gidişatı, işin gelişmesi ile birlikte, biz de o yolda bazı şeyleri çözüyoruz, üstüne koyuyoruz. Bir şey geliyor aklımıza, onu ekliyoruz.Bu baston da öyle oldu. Baston benim yoldaşım gibi oldu. Karar verdiğim anlarda onu kullanmaya başladım. Biraz fazla kullandığım söyleniyor,öyle eleştiriler de var. Çünkü farkında değilim o sırada, onunla fazla oynadığımın. Bazen izlerken ben de fark ediyorum, gereğinden fazla oynadığımı. Yerinde ve doğru kullanmaya çalışıyorum. O da güzel bir anlam katıyor diye düşünüyorum” dedi.

Bir dizi hayranı ile anısını da paylaşan Bülent İnal, diziyi baston ile izlediğini söylemesine çok şaşırdığını ifade etti. İnal, bu tür şeylerin hoşuna gittiğini ve keyfini yerine getirdiğini de anlattı.

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz.