Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar’da sürpriz doğum günü partisi!

Arka Sokaklar’da sürpriz doğum günü partisi!

tarafından ker_def

14 sezondur izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisinin 551. bölümü 8 Mayıs Cuma günü yayınlandı. Başarılı performansı ile göz dolduran dizi, Kuruluş Osman ile birlikte yeni bölümleri çekilen ikinci dizi… Şu sıralarda koronavirüse rağmen sette çalışmalar dikkatli şekilde sürdürülüyor. Dizinin yeni bölümleri de Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Arka Sokaklar 551. Bölümde Mazlum ve Tunç, Selin’e sürpriz bir doğum günü hazırlarlar! Eğlenceli anların yaşandığı görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrolündeki dizi reytinglerde de üst sıralarda bulunmayı sürdürüyor.

Selin ve Mesut, “Gazi’nin Yeri”ne gelerek günün yorgunluğunu çıkartmaktadır. Bu sırada Tunç ve Mazlum ellerinde pasta ile yanlarına gelirler. Hem Selin, hem de Mesut çok şaşırırlar. Yoğun geçen günden yüzünden her ikisi de unutmuşlardır bu özel günü. Özellikle Nedim’in ölüm olayından sonra olan bu sürpriz buruk yaşanır. Selin, pastanın üzerindeki mumları söndürür ve Mesut’un kendisine verdiği hediye ile şaşkınlığa uğrar…

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’da Kanal D’de!