Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkan Kolçak Köstendil’in 11 yıl sonra ortaya çıkardığı dizi!

Erkan Kolçak Köstendil’in 11 yıl sonra ortaya çıkardığı dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Vartolu Sadettin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, bundan tam 11 yıl önce Sakarya Fırat isimli dizide rol aldı. Dizi sektörüne yeni adım attığı dönemde Sakarya Fırat’taki Mahmut Karakum karakterini ile dikkat çeken oyuncu, yıllar sonra yeniden o günlere döndü.

Erkan Kolçak Köstendil, koronavirüs pandemisi nedeniyle Çukur dizisinin setinde çalışmalar durdurulunca evinde dinlenmeye çekildi. Bu süreçte bir şeyler yapmak için bilgisayarın karşısına oturdu ama bir şey yazamadı. Eski notlarını karıştıran oyuncu Pes Artık isimli projesini buldu. Erkan Kolçak Köstendil, Sakarya Fırat dizisinin çekimlerine katıldığı dönemde yazdığı Pes Artık isimli projesini mini dizi olarak hazırladı ve youtube’da da yayınlamaya devam ediyor.

Erkan Kolçak Köstendil'in 11 yıl sonra ortaya çıkardığı dizi! 7

Dizidoktoru.com sitesinde Oya Doğan’a konuşan oyuncu, Sakarya Fırat dizisinin çekimleri için Antalya Olimpos’ta bir dağ evinde kaldığı dönemde bu dizi projesinin ilk bölümünü yazmış.

Oyuncu, “İlk 15 gün hiçbir şey yazamadım, bilgisayarla birbirimize baktık, elim hiçbir şeye gitmedi. Sonra bilgisayarımı karıştırmaya başladım ve içinde eski yazdıklarıma göz atarken Pes Artık’ı buldum. Okuyunca da, “Bu iş evin içinden hiç çıkmayan bir kameranın hikayesi” dedim” şeklinde konuştu.

11 yıl önce yazdığı hikayenin zamanının karantina dönemi olduğuna kanaat getiren oyuncu, 9 bölümün tamamını 3 gün içinde yazdı.

140 dakikalık bir proje oluşturan ünlü oyuncu, arkadaşları ile çekimleri yaptı ve youtube’da da mini dizisini yayınlamaya başladı.

Bülent Şakrak, Ertan Saban ve Alper Baytekin ile birlikte projeyi hazırlayan Erkan Kolçak Köstendil, gördüğü ilgiden memnun. Videodan dizinin 1. ve 2. bölümünü izleyebilirsiniz.