Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin ve Hande Erçel kendilerini buldu, izleyicinin gözleri kamaştı!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel kendilerini buldu, izleyicinin gözleri kamaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizileri için senaryo konusunda zayıf bir durum dikkat çekse de, birçok eleştiriler yapılsa da izleyiciler açısında ekran başına geçip de eğlenebilecekleri yapımlar olduğu da bir gerçek… Sen Çal Kapımı dizisi de bu noktada Fox TV ekranında çok iyi bir başlangıç yaptı.

Bunun altında yatan en önemli sebep ise Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in sergilediği enerji ve ortaya koydukları uyum oldu… İkili ünlü isim izleyiciler tarafından çok beğenildi. Dizinin ilk bölümü reytinglerde 5’li oranlarla çok iyi bir iş çıkardı. Sosyal medyada da diziye yönelik olumlu yorumlar var.

Bir izleyici, “Hande resmen kendini bulmuş. Güneşin Kızları’nda da çok iyi özdeşleşen bir roldeydi, burada da bayıldım. Hiç yavan durmuyor, rol cuk oturmuş” diye yorumda bulundu.

Kerem Bürsin’in romantik komedi dizisindeki performansını da çok beğenen izleyiciler, Serkan Bolat karakterine çok iyi yakıştığını düşünüyor. Dizinin 2. bölüm 2. fragmanı sadece 12 saatte 1 milyon kişi tarafından izlendi ve youtube’da trenlerde 2. sırada yer aldı. Bu bile izleyicinin ne kadar ilgili olduğunu anlatmaya yetiyor.

Senaryoya pek da takılmayan izleyiciler açıkçası Kerem Bürsin ve Hande Erçel enerjisi üzerinden diziyi değerlendiriyor ve bu nedenle de ekran başına geçiyor. İkili yazın dizi çifti olarak da sosyal medyada şimdiden hayranları tarafından ilan edildi.