Ana sayfa Dizi Haberleri Zehra Yılmaz aynı dönemde hem yeni dizi hem evlilik heyecanı yaşıyor!

Zehra Yılmaz aynı dönemde hem yeni dizi hem evlilik heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Yazı, Bodrum Masalı, Cennetin Gözyaşları ve son olarak da Kimse Bilmez dizilerinde rol alan Zehra Yılmaz, 3 yıldır şarkıcı ve oyuncu Cem Belevi ile aşk yaşamaktaydı… Kimse Bilmez dizisinde Tuğçe Işık karakteri ile göz dolduran oyuncu, şimdilerde farklı bir heyecan yaşıyor.

İnadına Aşk dizisinde Deniz Aras olarak beğeni toplayan Cem Belevi, en son Kalk Gidelim dizisinde Sinan karakteri ile 2019 yılında ekranda yer almıştı. İki ünlü ismin aşklarını evlilik ile taçlandıracakları ortaya çıktı. Zehra Yılmaz’a doğum gününde evlilik teklifinde bulunan Cem Belevi ‘evet’ yanıtını aldı.

Zehra Yılmaz aynı dönemde hem yeni dizi hem evlilik heyecanı yaşıyor! 8

Birlikte çıktıkları tekne turunda sevgilisine yüzük takan Cem Belevi, sosyal medyadan da bu mutluluklarını ilan etti. Cem Belevi’nin romantik evlilik teklifi de sosyal medyada “çıtayı yukarıya taşımak” olarak nitelendirildi.

Zehra Yılmaz, evliliğin gündemine geldiği bu dönemde bir başka heyecan daha yaşıyor. Oyuncu, 8 aylık aranın ardından yeniden setlere dönüş yapıyor.

Zehra Yılmaz, atv’de yayınlanan Gençliğim Eyvah isimli diziye Çağla karakteri ile katılacak. Oyuncu, 3 Ağustos Pazartesi gününden itibaren dizide yerini alacak.

Ünlü oyuncu yeni dizi heyecanını da instagram hesabından bu mesajla paylaştı:

Zehra Yılmaz aynı dönemde hem yeni dizi hem evlilik heyecanı yaşıyor! 9