Ana sayfa Dizi Haberleri Yılın tbt’si Nurgül Yeşilçay’dan geldi! Asmalı Konak göndermesiyle acı acı güldürdü!

Yılın tbt’si Nurgül Yeşilçay’dan geldi! Asmalı Konak göndermesiyle acı acı güldürdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden birisi Nurgül Yeşilçay. Ünlü oyuncu, yaptığı paylaşımlarla hem hayranlarını mutlu ediyor hem de esprili söylemleriyle güldürüyor.

Yeşilçay, özellikle pandemi sürecindeki karantinada evde oğlu, sevgilisi Yapımcı Necati Kocabay ve oğlunun arkadaşlarıyla video ve fotoğraflarını paylaşarak esprili söylemlere imza atmıştı.

Şu sıralar tatilde olan oyuncu, yeni sezon projesi için çekimlere henüz başlamadı. Dijital platform için hazırlanan Vahşi Şeyler isimli bir komedide rol alacak olan oyuncu, yaptığı son sosyal medya paylaşımıyla da güldürdü.

Oyuncu, son bir kaç gündür yaşanan dolar kurundaki oynaklık için “Off pounda hiç girmeyim” sözleriyle aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Yılın tbt'si Nurgül Yeşilçay'dan geldi! Asmalı Konak göndermesiyle acı acı güldürdü! 8

Daha sonra da yıllar önce Özcan Deniz ile birlikte oynadıkları ve dizi tarihine geçen Asmalı Konak dizisinden bir sahnenin fotoğrafını paylaştı.

Gelin ve damat oldukları fotoğrafta ikilinin üzerindeki dolar, Türk lirası ve altınlara gönderme yapan oyuncu “Nerede o eski düğünler” diyerek “yılın tbt’si” yorumuyla paylaştı.

Altının ve doların oynaklığına Nurgül Yeşilçay’ın trajikomik mesajı işte böyle oldu…

Yılın tbt'si Nurgül Yeşilçay'dan geldi! Asmalı Konak göndermesiyle acı acı güldürdü! 9