Ana sayfa Dizi Fragmanları Pelin Karahan ekranda yok ama eski dizisi Yeter gururlandırıyor!

Pelin Karahan ekranda yok ama eski dizisi Yeter gururlandırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin yurt dışına dağıtımında 2018 yılının zirve noktası olduğu söyleniyor. Bu tarihten sonra duraklama dönemine giren yurt dışına dizi satışları, koronavirüs pandemisi sonrasında yeniden açılmaya başladı. Hazır içerik arayan kanallar Türk dizilerine yöneliyor.

Eski dizilerimiz Türkiye’de unutulmuş olabilir ama yurt dışında başarı üstüne başarı sağlıyor. Pelin Karahan ile Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Yeter dizisi, Şili’ye satıldı. 17 Ağustos itibariyle bu ülkede izleyicilerle buluşmaya başlayan dizi, Wedlock ismiyle yayınlanıyor.

Pelin Karahan, Yeter dizisinden sonra 5 bölüm süren Yuvamdaki Düşman’da rol aldığı ve son 2 yıldır da setlerden uzakta. Yurdaer Okur ise en son Kuruluş Osman dizisiyle kariyerine devam etti.

Şili’de yayın yapan Channel 13, daha önce de birçok Türk dizisini izleyici ile buluşturdu. Yeter dizisi de bu kanalda öğlen kuşağında yayınlanıyor. Yeter dizisinin yayın hakkına 2 yıl önce satın alan kanal, yayına ise yeni başladı.

Yapımcılığını Koliba Film’in, yönetmenliğini Kemal Uzun’un üstlendiği dizinin senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş’ın kaleme aldı. 40 bölüm yayınlanan Yeter dizisi, yurt dışına ise 45 dakikalık 137 bölüm olarak satılıyor.

Yurdaer Okur ve Pelin Karhan dışında dizide yer alan diğer oyuncular şöyle: Ekin Tükmen, Hazım Körmükçü ve Wilma Elles’in paylaştığı Yeter’de Tolga Evren, Rüçhan Çalışkur, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Fatih Koyunoğlu, Selen Domaç, Cenk Torun, Doğancan Sarıkaya, Eliz Neşe Çağın.