Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin, birbirlerine gıcık oluyor!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, birbirlerine gıcık oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde başarılı bir uyum yakalayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, zaman zaman yaptıkları gibi instagram’da hayranlarının karşısına çıktı. Canlı yayında gelen soruları yanıtlayan ikilinin sempatik halleri yine ilgi gördü.

“Birbirinize gıcık oluyor musunuz?” şeklindeki soruya Hande Erçel de Kerem Bürsin de olumlu yanıt verdi. Arkadaşlarının partnerine gıcık olduğunu ama kendisi ile çok iyi anlaştıklarını söyleyen Kerem Bürsin, esprili halleriyle gülümsetti.

Elçin Afacan ise, Kerem Bürsin’in şaka olarak yalan söylediğini belirtince, ikili arasında tatlı bir münakaşa yaşandı. Kerem Bürsin’e yapılan bu şaka izleyicileri de güldürdü.

Diziden önce birbirlerini tanımadığını ifade eden Kerem Bürsin ve Hande Erçel, daha önce sadece İsmail Ege Şaşmaz ile birlikte çalıştıklarını ifade etti.

Oyuncu olmasaydı resim üzerine işler yapacağını belirten Hande Erçel’in yanı sıra, Elçin Afacan, çocukken dansöz olmak istediğini söyledi.

Brezilya’da tt olduklarını hatırlatan Kerem Bürsin, bu ülkedeki hayranlarına selam yolladı. O anları videodan izleyebilirsiniz.