Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat yeni dizi Kefaret ile gümbür gümbür geliyor!

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat yeni dizi Kefaret ile gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında dizilerin sayısı artıyor. Yeni yapımlar farklı konuları ve güçlü oyuncu kadroları ile izleyicilere birbirinden değişik alternatifler sunuyor. Bu dizilerden birisi de Kefaret…

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat ikilisini buluşturan dizinin hazırlıklarına devam ediliyor. 25 Film tarafından yapımcılığı üstlenen dizinin yönetmenliğini ise Mesude Erarslan gibi deneyimli bir isim yürütecek. Oyuncu kadrosu için çalışmaların sürdüğü dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz netleşmedi.

Ancak net olan bir durum var ki, Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat için bu yapım büyük önem taşıyor.2018 yılında Gülperi dizisiyle ekrana dönüş yapan Nurgül Yeşilçay, yeniden televizyonda izleyicisi ile buluşacak. Gülperi çok beğenilmiş ama sadece 1 sezon sürebilmişti. Bakalım Kefaret, Nurgül Yeşilçay’a beklediği geri dönüşü sağlayabilecek mi?

Mert Fırat da en son 2018 yılında Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Serhan olarak ekranda yer almıştı. Oyuncu 2 yıllık sessizliğine de son veriyor. Sinema ile geçen günlerin ardından yeniden dizilere dönüş kararı alan Mert Fırat’ın etkileyici performansı önceki rollerinden biliniyor.

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat ikilisinin iyi bir uyum yakalayacağı da net… İkilinin, 2014 yılında başrolde yer aldığı Gece filmindeki uyumu hala akıllarda…

Kefaret dizisinin hikayesi, Zülfü Livaneli’nin bir hikayesinden esinlenilerek oluşturuldu. Mahinur Ergun’un senaryosunu yazdığı Kefaret dizisi sezonun en sürpriz işlerinden birisi olarak değerlendiriliyor.