Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde neler oluyor? Beklenmeyen bir değişiklik daha!

Hercai dizisinde neler oluyor? Beklenmeyen bir değişiklik daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan ve başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in rol aldıkları Hercai dizisinde bir değişiklik daha yaşandı. Cuma akşamları yayınlanan dizi 3. sezonuyla ekrana geliyor. İlk sezonda yüksek reytingler alan Hercai, ikinci sezonda da hatırı sayılır reytingler almaktaydı ama yeni sezonda ise aynı yüksek reytingleri alamıyor. Ancak yine de yoluna devam ediyor.

Yeni sezonun ilk bölümünde etkileyici sahnelerle başlayan dizide bazı sırların ortaya çıkması bekleniyordu ama yapılan uzatmalar nedeniyle izleyici bu konuyla ilgili şikayet etmeye başladı. Kısır döngüye giren diziyle ilgili sosyal medyada eleştiriler yapılmakta.

Hercai dizisinde ilk sezondaki başarılı çıkışı yeni sezonda yakalayamayan diziye kanal yine de şans vermeye devam ediyor. Kanalın da desteğiyle yoluna devam eden Hercai dizisinde yaşanan bir değişim ise şaşırttı.

İlk sezon Cem Karcı’nın yönetmenliğiyle başlayan dizi, ikinci sezonda Barış Yöş’ün yönetmenliğiyle devam etmişti. Ancak Yöş’ün de projeden ayrıldığı bilgisi şaşırttı.

Mardin’in Midyat ilçesinde çekimlerine devam edilen diziden ayrılan yönetmen Barış Yöş’ün yerine Ali İlhan dizinin yönetmen koltuğuna oturacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre 44. bölümden itibaren diziyi yeni yönetmen çekmeye başladı.