Ana sayfa Sosyal Medya Belçim Bilgin, yayına saatler kala Hekimoğlu dizisinden ayrıldığını duyurdu!

Belçim Bilgin, yayına saatler kala Hekimoğlu dizisinden ayrıldığını duyurdu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinin yeni sezon sürprizi Belçim Bilgin olmuştu. Ancak Bilgin’in oynadığı Selin karakteri pek de istenmedi! Zira Timuçin Esen’in oynadığı Ateş’in eski eşiydi ve gelmesiyle birlikte izleyiciyi de rahatsız eden bir konuma düştü!

Zeynep’in için için aşık olduğu Ateş’in eski karısının ortaya çıkması, dizinin dengelerini de bozacak diye izleyici karakterden pek hoşlanmadı. Salı akşamları yayınlanan dizinin bu haftaki bölümünde ise Selin gidiyor.

Fragmanlarla birlikte Selin karakterinin gideceği öğrenilmişti ve sosyal medyada izleyenlerin hiç de üzülmedikleri hatta bu duruma hayli sevindiklerini gösteren yorumlar da yapıldı bol bol.

Selin’in hikayesi bitti ve bu akşam son kez gelecek ekrana. Geçtiğimiz hafta Timuçin Esen’in koronavirüse yakalanmış olması nedeniyle yayınlanamayan 25. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak.

Ateş’ten beklediği ilgiyi görmeyen Selin’in ayrılacağını söylemesi dikkat çekmişti ama Selin’in gidip gitmeyeceği net değildi. Belçim Bilgin’in dizinin yayınına saatler kala yaptığı açıklamayla Selin’in diziye veda edeceği de öğrenilmiş oldu…

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Selin iyi ki gidiyorsun, çok mutluyum” diye yorum bırakan birçok izleyici var.

İşte Bilgin’in paylaşımı:

Hekimoğlunda bu akşam Selin son kez sizlerle olacak✨ Bizimle her hafta #hekimoğlu heyecanını paylaşan sizlere ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim????????
Herkese iyi seyirler????

#hekimoglu #hekimoğludizi #hekimoğluselin

Belçim Bilgin, yayına saatler kala Hekimoğlu dizisinden ayrıldığını duyurdu! 7