Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam’ın, Yasak Elma’dan gidişine çok üzüldüğü o isimle ilgili tek bir tesellisi var!

Şevval Sam’ın, Yasak Elma’dan gidişine çok üzüldüğü o isimle ilgili tek bir tesellisi var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Ender karakterini oynayan Şevval Sam, dizide canlandırdığı karakterle ilk başta çok şaşırtmıştı. İzleyicinin bambaşka rollerde görmeye alıştığı Şevval Sam, bu kez entrikacı, kurnaz, gözü kara bir kadını oynuyordu. Yaptıklarıyla herkesi şaşkına çeviren bu ‘kötü kadın’, Şevval Sam’ın oyunculuğuyla adeta ekranın fenomenlerinden oldu.

Dizinin başarısında oyuncular ve hikaye kadar bir başka isim daha etkiliydi. Dizinin ilk yönetmeni Neslihan Yeşilyurt. Son yılların başarılı bir ismi Yeşilyurt. Ancak 3 sezon sonunda Yasak Elma’ya veda etti.

Aynı yapım şirketinin bir başka projesi olan Sadakatsiz dizisini yönetiyor şimdi. Yasak Elma’nın yapımcı şirketi Med Yapım, Sadakatsiz dizisinin de Mednova Yapım ile ortam yapımcısı.

Dolasıyla Neslihan Yeşilyurt’un yüksek performansı, şirketin yeni projesinde değerlendirilmek istendi ve Kanal D için çekilen Sadakatsiz dizisinin başına getirildi Neslihan Yeşilyurt!

Yasak Elma setinde ise bu duruma en çok üzülenler Eda Ece ve Şevval Sam oldu. Zira Neslihan Yeşilyurt ile dizi boyunca yakın arkadaş olmuşlar, özel hayatlarında da sık sık görüşüyorlardı.

Şevval Sam'ın, Yasak Elma'dan gidişine çok üzüldüğü o isimle ilgili tek bir tesellisi var! 10

Birlikte son derece keyifli bir çalışma yürütürken gelen bu ayrılık, iki oyuncuyu üzdü. Zaman zaman yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla Neslihan Yeşilyurt’u da anıyor, hatta onu Sadakatsiz setinde ziyaret ediyorlar. Özel hayatlarında da zaman zaman buluşmaktalar.

Şevval Sam'ın, Yasak Elma'dan gidişine çok üzüldüğü o isimle ilgili tek bir tesellisi var! 11

Şevval Sam, Neslihan Yeşilyurt’un Sadakatsiz dizisine gitmesinden dolayı yaşadığı duyguyu instagram’da yaptığı bir paylaşımla aktardı.

Sadakatsiz dizisinde rol alan ve ilk oyunculuk deneyimi yaşayan oğlu Tarık Emir Tekin’i de Neslihan Yeşilyurt’a emanet etmişti oyuncu. Bu nedenle de Yeşilyurt’un Yasak Elma’dan gidişinin tek tesellisinin, oğlunun oynadığı diziyi yönetmesi olduğunu not düşmekte oyuncu.

Bu arada anne-oğul, Neslihan Yeşilyurt’un kısa filmi Rental Mom’da rol aldıkları da öğrenildi bu paylaşımla…

Şevval Sam'ın, Yasak Elma'dan gidişine çok üzüldüğü o isimle ilgili tek bir tesellisi var! 12

Şevval Sam'ın, Yasak Elma'dan gidişine çok üzüldüğü o isimle ilgili tek bir tesellisi var! 13