Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın adı, kendisiyle kafa bulan diziye çıktı!

Yasak Elma’nın adı, kendisiyle kafa bulan diziye çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay — İlk iki sezonda dram üzerine kurulu bir yapısı olan Yasak Elma dizisi, 3. sezon itibari ile yön değiştirmeye başladı. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri üzerinden absürt komediye doğru adım atan dizide, Ender karakterinin fazla abartılı hali de bunu destekliyordu… Şahika’nın saçmalıkları eğlenceli bulunuyor ve hikayede ne yaşanırsa yaşansın izleyici ciddiye almama tavrı ile gülmeyi tercih ediyordu.

Yasak Elma dizisinin 4.sezonu da benzer bir formatta ve yeni karakterlerle devam ediyor. Zaman zaman absürt komedi izleyenler, zaman zaman da dram ağırlıklı sahnelerle karşılaşıyor. Ancak Yasak Elma 4. sezonda da yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor. Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan’ın ardından diziye iki yeni ismin katılması da dikkat çekti. Birisi Nilperi Şahinkaya ve Cansu karakterini canlandırıyor. Diğeri ise Çiğdem Sakarya, Nurgül olarak ekranda yerini aldı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bugünkü köşe yazısında Yasak Elma’dan bahsetti. Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan dizi için “Kendisi ile kafa bulan dizi” başlığı atan Koloğlu, şu detaylara dikkat çekti:

Yasak Elma'nın adı, kendisiyle kafa bulan diziye çıktı! 7

‘Yasak Elma’nın diğer dizilerden farkı, kendi ‘entrikası’ ile kafa bulması. Son bölümde Zehra, Yıldız’a kendisini affettirmek için kayınvalidesi Feride ile buluşur. Amaç Yıldız’ın ne kadar iyi bir insan olduğunu anlatmaktır. “Bu kız çok iyidir. Ağzı var dili yok. İlk kocası ile evlendim, hiçbir şey söylemedi.” “Yıldız’ın ilk kocası da mı var?” Feride hayretler içinde. “Onun ilk benim ikinci kocam öyle bir sistem düşünün…

Bir başka sahne; “Yıldız kızım senden başkası bizi bir araya getiremezdi” der Hasan Ali. Feride güler. “Yıllar sonra bir araya gelmişiz Çağatay oğlum evlenmiş” diyerek niye güldüğünü anlamaya çalışır Hasan Ali. “Doğru söylüyorsun, bir yanında oğlun, bir yanında gelinin. Yukarıda gelinin oğlu. Masada eski karının yeğeni zannettiğin kızı. Huşu içinde yaşıyoruz.”