Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir geri planda kaldı, Engin Öztürk parsayı topladı!

Doğduğun Ev Kaderindir geri planda kaldı, Engin Öztürk parsayı topladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Engin Öztürk, dizinin dün akşam yayınlanan bölümü ile birlikte sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

tv8 ekranında dün akşam 33. bölümü yayınlanan dizide önemli gelişmeler yaşandı. İzleyiciler dizinin hikayesine yönelik eleştiriler sergilerken, Engin Öztürk’e ise methiyeler dizildi… Ünlü oyuncu hakkında hayranlarından hem fiziksel özelliklerine hem de oyunculuk başarısına dair bir çok paylaşım yapıldı.

Twitter ortamında gündemin en üst sırasına çıkan oyuncu uzun süre TT listesinde kaldı. Dizi hayranları Barış karakterinin Doğduğun Ev Kaderindir’in kalitesini artırdığını belirten yorumlarda bulundu.

Kimi izleyiciler ise Zeynep karakterinin yaptığı saçmalıkları ortaya döktü ve Barış’ın ona nasıl katlandığını sorguladı. Diziyle ilgili eleştiri dolu bir çok mesaj paylaşılırken, Engin Öztürk ise bundan ayrıştırılarak iltifatlar ve onore edici yorumlar yayınlandı.

Engin Öztürk hakkında binlerce tweet paylaşıldı. 40 binden fazla mesaj atılması ile birlikte oyuncu uzun süre gündemin ilk sırasında kalmayı da başardı. İlginç olan ise Doğduğun Ev Kaderindir’in bu kadar yoğun etkileşimde geri planda kalmasıydı. İşte o mesajlardan bazıları:

Doğduğun Ev Kaderindir geri planda kaldı, Engin Öztürk parsayı topladı! 11

Doğduğun Ev Kaderindir geri planda kaldı, Engin Öztürk parsayı topladı! 12

Doğduğun Ev Kaderindir geri planda kaldı, Engin Öztürk parsayı topladı! 13

Doğduğun Ev Kaderindir geri planda kaldı, Engin Öztürk parsayı topladı! 14

Doğduğun Ev Kaderindir geri planda kaldı, Engin Öztürk parsayı topladı! 15

Doğduğun Ev Kaderindir geri planda kaldı, Engin Öztürk parsayı topladı! 16